DARDEN ZWALKT MET ZIJN BEWERINGEN BETREFFENDE DE COP VAN DE E-CAT

6 mei 2016


Paul Harmans - Energy Catalyzer NL:
Ik kreeg vandaag het volgende interessante mailtje, ook daarin komt Darden (Industrial Heat) niet bepaalt op positieve wijze naar voren.

Hallo Paul,

Nog een ander nieuwtje; er is een tekst, geschreven door Darden/IH, voor de Chinezen ten tijde van de opening van het Baishishan Science Park, oktober vorig jaar. Dit is het wetenschapspark waar IH en de Chinezen samenwerken aan 'de studie van nikkel-waterstof reacties' zoals het officieel heet, maar, naar we mogen aannemen, feitelijk voor het bouwen van Ecats.
http://www.cobraf.com/forum/immagini/R_123606721_1.pdf

Op pagina 8 claimt Industrial Heat een COP van tussen de 3 en 20 voor de Ecat:

'Creates excess energy between 3 and 20 times the energy required to operate the device—depending on the model of reactor and operating temperatures—at temperatures between 120 and 500 degrees Celsius'

Dit is dus in tegenspraak met wat Darden nu zegt : COP=1.

De altijd voorzichtige Darden begint pagina 8 met het voorbehoud : 'We believe....' . Maar mijn Chinese vriend vertelt mij dat in de Chinese vertaling er helemaal geen voorbehoud wordt gemaakt. Letterlijke vertaling van het Chinees terug naar het Engels luidt : "The nickel reaction has the following advantages: ...".

Op dit moment wordt ons gevraagd of we Darden geloven met zijn COP=1, of Rossi met COP>50. Hier hebben we dus hard bewijs dat Darden zwalkt met zijn beweringen betreffende de COP van de Ecat. Als hij kopers of investeerders spreekt zegt hij het één, als hij Rossi moet betalen het ander.

Hier is een link naar de website van het Baishishan Science Park: http://chinauspark.com Sinds enige weken kan ik de site niet meer bereiken, hoewel dat in Oktober/November vorig jaar prima ging. Heeft Darden de Chinezen gevraagd de site ontoegankelijk te maken voor ons hier in het Westen ?

Ik heb deze informatie ook naar Mats Lewan gestuurd, maar die heeft nog niet gereageerd.

Groeten,
Willem~~


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN