VANDAAG REUSACHTIGE STAP VOORWAARTS NAAR MASSALE PRODUCTIE GEMAAKT

Door: Frank Acland

9 februari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/02/09/q-a-with-andrea-rossi-on-e-cat-x-stress-testing-self-sustaining-for-hours update 9 februari


Hier is een commentaar van Andrea Rossi van vandaag (9 feb.) dat gaat over de E-Cat X:

Andrea Rossi
February 9, 2016 at 4:31 PM

Italo R,

Zeer voorbarig, maar ik wil eraan toevoegen dat we vandaag met de E-Cat X een reusachtige stap voorwaarts naar massale productie hebben gemaakt. Vandaag ben ik heel erg blij.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Zoals gewoonlijk horen we geen details, maar Rossi lijkt deze dagen al verder te kijken dan de huidige test en kijkt vooruit naar de industrialisatiefase van zijn E-Cat project waarvan hij heeft gezegd dat het zal aanvangen zodra de huidige test is afgelopen (eind maart 2016. Vert.).

Nog wat citaten van Andrea Rossi over dit onderwerp:

‘Vandaag kregen we een ‘loophole’ (Ik weet niet exact wat Rossi hiermee bedoelt. loophole staat oa. voor: kijkgat, uitvlucht, uitweg en mazen in de wet. Ik denk dat hij het laatste bedoelt, een maas in de wet zodat zijn producten sneller op de markt kunnen komen. Vert.)
Nog veel werk te verzetten, maar in minder tijd dan we dachten, hoop ik.’

‘Vandaag hadden we een zeer goede stap voorwaarts welke mij hoop geeft dat ik binnenkort niet alleen meer gegevens kan geven, maar ook informatie over de massale productie van de E-Cat X. Wat ik vandaag met eigen ogen heb gezien was niet zo snel al verwacht. We hebben enkele exponentiële ontwikkelingen.’http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN