AANHANGSEL MET ELEKTRISCHE METINGEN TOEGEVOEGD AAN ONAFHANKELIJK TESTVERSLAG

Door: Frank Acland

10 juni 2013

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2013/06/appendix-on-electrical-measurements-added-to-3rd-party-report


Er is een nieuwe versie van het onafhankelijk E-Cat testverslag geupload naar de website arxiv.org, het verslag bevat nu een nieuw aanhangsel met de elektrische metingen. Dit is vermoedelijk gedaan als antwoord op de beschuldigingen dat de test bedrog was omdat Andrea Rossi verborgen stroombronnen aan de E-Cat had toegevoegd.

Het aanhangsel meldt dat tijdens de test van maart:

‘Alle kabels werden gecontroleerd voordat de metingen begonnen. De aardekabel, waarvan de aanwezigheid noodzakelijk was vanwege veiligheidredenen, werd losgekoppeld. De behuizing welke het elektronische regelmechanisme bevatte lag op een houten plank en werd daarvan opgetild en werd van alle kanten gecontroleerd om er zeker van te zijn dat er geen andere aansluitingen waren.

We verzekerden ons er verder van dat het frame, dat de E-CAT HT2 ondersteunde, niet was vastgemaakt aan de verharde vloer en dat er geen kabels aan waren aangesloten. Zodoende was de E-CAT HT2 elektrisch geïsoleerd, afgezien dan van de verbinding met het elektronische regelmechanisme.’

Het aanhangsel bevat tevens een bedradingschema van de PCE-830 stroom en Harmonics Analyzer, tezamen met afbeeldingen van stroom en voltage golfvormen. De golfvormen voor de gemeten voltages laten een symmetrische sinuslijn zien, dat aantoont dat er geen gelijkstroom aanwezig is (verborgen gelijkstroom is iets dat sommige critici aanhaalden als verborgen bron voor de aanwezige overmatige hitte geproduceerd door de E-Cat).

Het aanhangsel kan gevonden worden op pagina 30 en 31 van het verslag.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN