ROSSI UPDATE: E-CAT VOLLEDIG GEBOUWD DOOR PARTNER WERKT PERFECT

Door: Frank Ackland

9 juli 2013

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2013/07/rossi-update-e-cat-built-by-partner-works-pefectly


Dit lijkt een belangrijke update van Andrea Rossi die hij postte op het JOPN:

Hier is een update van vandaag 8 juli:
De laatste drie dagen zijn voor de meesten vakantiedagen geweest, maar voor ons is het een periode van enorm veel werk geweest waarin we een historische pagina hebben geschreven voor wat betreft onze techniek: voor de eerste keer is een E-Cat module volledig door onze USA partner in de nieuwe fabriek (een pracht) vervaardigd, gevuld met de brandstof die ook is gemaakt door de CEO van de partner, en zijn de materialen gekocht en gebruikt zoals wij hebben aangegeven, hoe ze moeten worden verwerkt en gehanteerd, hoe ze de brandstof moeten maken en samenstellen en van elkaar moeten isoleren en vervolgens is de reactor opgestart en zijn de resultaten hetzelfde als bij de E-Cats die door ons zijn gebouwd. Deze gebeurtenis betekent dat er voor de eerste keer een E-Cat is gebouwd door iemand anders dan mij, niet onder mijn toezicht, niet door mij geladen, niet in mijn fabriek getest, maar vervaardigd door een onafhankelijke partij op onze instructies waarvan wij weten dat het daarmee correct werkt. Dit is de eerste unit van de centrale die de fabriek van onze Amerikaanse partner gaat voorzien van alle benodigde thermische energie en het is tevens als opleiding bedoeld voor de employees. Het is heel belangrijk dat het volledig is gemaakt door de klant, niet door mij: het is de eerste van miljoenen, maar de eerste is altijd speciaal. We hebben het met Coca Cola gevierd (alcohol is in de fabriek verboden). Alle eerdere centrales, zelfs die in de VS zijn gebouwd, zijn voorzien van reactoren door mij gemaakt, dus dit is een heel belangrijke stap.

Volgens dit verslag lijkt het dus een belangrijke stap te zijn. De partner kan nu dus onafhankelijk van Rossi E-Cats produceren. Dit nieuws kan helpen om de angst weg te nemen bij hen die zich afvragen wat er met de technologie zou gebeuren als Rossi niet langer onder ons is. De instructies die Rossi heeft gegeven blijken de juiste te zijn en het zal heel moeilijk worden om zijn technologie nog onder het tapijt te vegen nu alle noodzakelijke gegevens veilig binnen een bedrijf zijn ondergebracht.

Eén interessant detail dat Rossi hier verschaft is waar hij aangeeft dat de brandstof is gemaakt door de CEO van de partner, wat aangeeft dat de CEO persoonlijk betrokken is bij de vervaardiging van de E-Cat - wellicht de enige persoon binnen het bedrijf dat de geheimen kent?

Het is ook interessant om te zien dat het doel van deze eerste E-Cat is om warmte voor de fabriek, waarin de volgende E-Cats zullen worden gemaakt, te verschaffen. Dat zal een belangrijke proefopstelling voor de technologie worden. In een ander commentaar zegt hij dat de verwarming dit jaar zal starten. En hij zegt dat er miljoenen van zullen komen, ik vraag me af hoe lang het nog zal duren voordat we uitvinden waar al deze actie plaatsvindt.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN