HYDRO FUSION MELDT EEN 121 MILJOEN DOLLAR CHINESE INVESTERING IN LENR

Door: Frank Acland

11 maart 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/03/11/hydro-fusion-reports-121-million-chinese-investment-into-lenr


Met dank aan AlainCo voor het ontdekken van een interessant stukje informatie op de Hydro Fusion website betreffende Chinese investeringen in LENR/Industrial heat. Op de Hydro Fusion website, op de pagina over de ontwikkelingen in het vierde kwartaal van 2015, staat de volgende verklaring:

Nieuwe investeringen

Tom Darden, CEO van Industrial Heat, tekende een samenwerkingsovereenkomst met een nieuw opgezette strategisch financiële instelling in Beijing. Het ‘Technology Ministry of Science and Innovation Park’ zal participeren in een technologieoverdracht tussen 20 bedrijven uit de VS. Dat zorgde voor geruchten dat de onlangs in de VS gepatenteerde E-Cat technologie op de een of andere wijze het exclusieve eigendom van de Chinese overheid zou worden. Deze opvattingen werden echter de kop ingedrukt, maar China investeerde wel het equivalent van $121 miljoen Amerikaanse dollar in de LENR technologie.

Alain vroeg vandaag op het Journal of Nuclear Physics aan Andrea Rossi of hij hier vanaf weet en Rossi antwoordde: “Ja, ik zag het, het is gereproduceerd uit andere publicaties.” Alain vroeg of Rossi bij de deal betrokken was en hij reageerde met: “Nee, het is een handeling die IH binnen haar rechten uitvoerde, waar ze een licentie van Leonardo Corporation voor hebben.”

Het is nog steeds wat vaag wat er exact is gefinancierd, maar Industrial Heat heeft een E-Cat licentie voor China. Wellicht gaan ze E-Cats in China produceren op het Science and Innovation Park dat is opgericht, of omdat IH andere LENR groeperingen steunt, kunnen fondsen gebruikt worden voor het ondersteunen van niet-E-Cat LENR technologieën.

Echter, als dit bedrag klopt, dan toont het een veelbetekenende betrokkenheid van de Chinezen om de ontwikkelingen van LENR te ondersteunen.


Opmerking Paul Harmans - Energy Catalyzer NL
En de Nederlandse politiek, de wetenschap en de gevestigde media schudden het wijze hoofd, en herhalen de dogmatische mantra nog maar eens dat LENR pseudowetenschap betreft, en schamper lachend merkt men op: “Ha, ha, die Chinezen, die trappen er mooi in. Nou, wij niet!”

Ach, wie het laatst lacht, lacht het best en dat zullen de Chinezen zijn. Zodra zij als eerste met de spotgoedkope LENR aan de slag gaan, kunnen we in de rest van de wereld de fabrieken wel sluiten. Met dank aan hen die we betalen om vooruit te kijken, maar die voornamelijk naar de eigen vooroordelen luisteren.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN