LENR CITIES CEO MICHEL VANDENBERGHE OVER DE CONFERENTIE AAN DE OXFORD UNIVERSITEIT

Door: Frank Acland

13 januari 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/01/13/lenr-cities-ceo-michel-vandenberghe-on-oxford-university-conference


Het onderstaande commentaar werd door LENR-Cities CEO Michel Vandenberghe op zijn LinkedIn pagina geplaatst, het gaat over een LENR-Cities conferentie gehouden bij het Magdelene College aan de universiteit van Oxford, Engeland, in het weekend van 10/11 januari:

'Het was een opwindend en succesvol internationaal evenement met een reeks wetenschappelijke presentaties waarbij de omvang van het Low Energy Nanoscale terrein werd behandeld en er presentaties waren over de sleutelelementen van LENR-Cities’s strategie, organisatie en business model, met een hoop gesprekken onder de aanwezigen (beperkt tot een aantal van 50 om het uitwisselen van gedachten gemakkelijker te maken), inclusief de wetenschappers die met of indirect met LENR-Cities samenwerken, en inclusief hoofdwetenschappers van Airbus, wetenschappers, enkele ondernemers, enkele bedrijfsadviseurs en een paar journalisten. We zullen een samenvatting van dit evenement samenstellen om het te kunnen delen met de LENR groep en het LENR-Forum team.

Enkelen van jullie die aan deze groep deelnemen hebben de bijeenkomst bijgewoond, Mike en Rob. Jullie opmerkingen zijn welkom.

Angelo, Didier en Michel van het LENR-Cities team.'

Ik sprak vandaag met Michel Vandenberge en vroeg hem naar zijn beoordeling van de bijeenkomst. Hij vertelde dat wetenschappers en bedrijven een hevige interesse toonden en dat er tevens drie journalisten op de bijeenkomt aanwezig waren en dat zij allemaal ‘zeer onder de indruk’ waren. Nu moet echter nog blijken of er toestemming komt van de uitgaven waarvoor zij schrijven, om de verslagen van de bijeenkomst te publiceren.

Michel vertelde dat LENR-Cities een pakket zal samenstellen waarmee men de basiskennis van alle onderdelen van hun project kan verspreiden. Hij merkte op dat een van de doelen van LENR-Cities is te helpen bij het verzachten van de negatieve impacts die de verschijning van LENR kan hebben, door organisaties alles te verschaffen dat ze mogelijk nodig hebben om deel te gaan nemen aan de LENR industrie.


Aanvulling Energy Catalyzer NL
LENR-Cities is een Zwitserse groep die bedrijven en overheden bijstaat bij een overgang naar LENR. Inmiddels heeft een invloedrijke partner LENR-Cities gevonden. “Onlangs heeft de Airbus groep een intentieverklaring getekend om in het project te participeren,” onthult Michel Vandenberghe, de oprichter van LENR-Cities. “Het is te hopen dat dit een signaal afgeeft naar andere eventuele deelnemers in Europa.”

Dat Airbus, een van de grootste vliegtuigbouwers in de wereld, is geïnteresseerd in LENR en bereid is te participeren in het LENR-Cities project, is beslist van groot belang.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN