AIRBUS WETENSCHAPPER KONDIGT ‘BELANGRIJKE THEORETISCHE DOORBRAAK’ IN KOUDE KERNFUSIE AAN - DEZE ZAL IN OKTOBER ONTHULD WORDEN

Door: Frank Acland

14 augustus 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/08/14/airbus-scientist-announces-theoretical-breakthrough-in-cold-fusion-to-be-revealed-in-october


Dit is een interessant commentaar geschreven door Jean-Francois Geneste, vicepresident en hoofdwetenschapper van Airbus Group Innovations, op zijn LinkedIn pagina.

13 augustus 2015
Ik heb een belangrijke theoretische doorbraak bereikt op het gebied van het ‘creëren van energie’. Deze theorie zal gepresenteerd worden op de 11e workshop over afwijkingen in metalen geïmpregneerd met waterstof, welke aanstaande oktober wordt gehouden bij Airbus, Toulouse. http://www.iscmns.org/work11 Feitelijk is het een globale theorie over de creatie van energie bij alle bekende middelen van vandaag de dag, dat kan zowel chemisch, nucleaire splitsing of nucleaire fusie zijn. Tegen alle verwachtingen in is bewezen dat er een potentiële ruimte is voor koude kernfusie bij een doorbraakaanpak waarbij een ‘brander’ en de (nieuwe) brandstof nodig zijn. De consequentie is, zelfs als de bewijslast op basis van deze experimentele bewijzen alleen bij koude kernfusietechnici wordt geaccepteerd, dat zij het dan op zijn minst vanuit een theoretisch standpunt juist hebben, ik draai daarom de bewijslast compleet om naar de orthodoxe wetenschappers, die vanaf nu het niet-bestaan van koude kernfusie mogen bewijzen, als ze dat al kunnen, ondanks dat zij dat al jaren, zo niet decennia lang beweren. De enige weg die mijn theorie aan hen overlaat is het vinden van een tegenvoorbeeld van die theorie. Ik denk oprecht dat zoiets heel moeilijk zal zijn, de fysieke funderingen zijn behoorlijk duidelijk en behoeven minder dan de orthodoxe natuurkunde zelf.

Ik hoop dat dit theoretische werk een meer objectieve benadering toestaat wat betreft koude kernfusie in het bijzonder en dat het jonge natuurkundigen zal aanmoedigen zich te concentreren op dat gebied.


http://www.airbus.com

Dit zal de komende conferentie bij Airbus in Toulouse, Frankrijk nog interessanter maken. We moeten wel beseffen dat dit een ‘theoretische doorbraak’ is, geen aankondiging van een product of experiment, maar toch, om een wetenschapper te hebben van een grote industriële organisatie zoals de Airbus Group, die publiekelijk een aankondiging doet ten voordele van koude kernfusie, dat is een zeer ongewone gebeurtenis en het kan erop wijzen dat er inmiddels al aanzienlijke onderzoeken en ontwikkelingen gaande zijn bij dit luchtvaartbedrijf.

Nog iets anders om naar uit te kijken in de wereld van LENR!http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN