ROSSI: ‘SLANGEN’ WAARSCHUWEN DE AUTORITEITEN EN VRAGEN OM VERBOD VOOR DE E-CAT

Door: Frank Acland

15 april 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/04/15/rossi-snakes-alerting-authorities-asking-for-prohibition-of-the-e-cat


Nadat Rossi aankondigde dat er drie E-Cats zijn besteld door het bedrijf van de klant waar de test van de 1MW E-Cat centrale plaatsvond, is er een hoop discussie ontstaan over wie die klant nu eigenlijk kan zijn en enkelen stellen Rossi vragen op het JONP over dat onderwerp.

Rossi verkondigde dat hij onder een geheimhoudingsovereenkomst met de klant staat en geen enkele informatie kan verschaffen over wie ze zijn of waar ze werken, en hij zei dat zij geen enkele aandacht willen trekken van de mensen die op het Internet over hen discussiëren. Toen Bernie Koppenhofer opperde dat publiciteit van de klant waarin zij praten over hun tevredenheid over de E-Cat en hun kostenbesparingen, heel nuttig zou kunnen zijn, reageerde Rossi op de volgende wijze:

Andrea Rossi
April 15, 2016 at 11:48 AM

Bernie Koppenhofer,

Onze klant wil in alle rust werken.

Ter informatie voor je: we hebben bewijs (onweerlegbaar bewijs) dat alle leden van de familie van slangen bibliotheken vol met brieven hebben geschreven aan alle mogelijke autoriteiten, waarin ze vragen om een verbod op de E-Cat omdat het schadelijke straling uitstoot. Deze brieven, die zijn verzonden door de gebruikelijke en welbekende slangen (onze advocaat heeft daar exacte kopieën van), zijn het bewijs van het feit dat zij de E-Cat kapot willen maken, NIET omdat zij denken dat het niet werkt, maar omdat ze weten DAT het werkt, anders zouden ze kunnen stoppen met het vragen aan de autoriteiten om de stralingsuitstoot BUITEN de E-Cat te controleren. Je eigen intelligentie stelt je in staat de logische gevolgtrekkingen te maken.

Alle andere overwegingen hangen af van de distributie van ons product in de markt, maar laat onze klant(en) met rust.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

We zijn ons er van bewust dat de E-Cat de aantrekkingskracht heeft als van een bliksemflits voor de gepassioneerde aanhanger, maar ook voor harde kritiek. We hebben twee incidenten gezien (in Florida en North Carolina) waarbij agentschappen door individuen werden gewaarschuwd over handelingen met de E-Cat en er controleurs werden gezonden om de zaak te controleren, het is dus niet moeilijk om je voor te stellen dat dat ook in andere gebieden wordt gedaan.

Ik kan begrijpen dat een E-Cat klant geen negatieve aandacht van regeringsautoriteiten wil hebben, maar als de E-Cat schadelijke straling produceert, wat kan dan het probleem zijn dat inspecteurs dat controleren? De E-Cat is een commercieel product, dat gaat op een gegeven moment gebeuren. Je kunt ze niet voor altijd verborgen houden en ik denk dat het goed is dat deze kwestie openbaar is in de aanvangsdagen van de technologie om zodoende de acceptatie te versnellen.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN