RUSSISCHE WETENSCHAPSMEDIA PRAAT OPENLIJK OVER LENR: TRACHTEN ZIJ EEN VOORSPRONG OP DE WESTERSE WETENSCHAP TE KRIJGEN?

Door: Ian Walker

17 februari 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/02/17/russian-science-media-openly-discussing-lenr-are-they-stealing-a-march-on-western-science-ian-walker


Tracht de Russische wetenschap, door openlijk over LENR te praten en met een reeks conferenties over LENR op de universiteiten van Moskou en op onderzoekscentra, een voorsprong op de Westerse wetenschap te krijgen?

Ik refereer aan de huidige staat van LENR onderzoek weergegeven in de publicatie van Pro-Atom:
http://www.proatom.ru/modules.php?name=News&file=article&sid=4921

Kunnen Westerse wetenschappers, met wat nu blijkbaar gaande is, dat de Koude Oorlog opnieuw de kop opsteekt, het zich wel veroorloven dat magazines zoals Nature LENR onderzoek censureren, gebaseerd op negatieve resultaten van slechts vier incompetent uitgevoerde experimenten gepubliceerd eind jaren ’80, begin jaren ’90?

Met de toenemende aantallen succesvolle LENR resultaten waarbij belangrijke wetenschappelijke instituten, onderzoeksorganisaties en Internetnieuws met toenemend vertrouwen over LENR praten:
http://ntrs.nasa.gov/search.jsp?R=20150000549

NASA ruimtevaartuigen concept draaiend op LENR (Koude Kernfusie)!
http://www.reddit.com/r/Futurology/comments/2w00q3/nasa_spaceplanes_concept_running_on_lenrcold

Er zijn aanwijzingen dat zij van Wikipedia, vanwege het feit dat ze in toenemende mate als irrelevant worden gezien en in de Google ranglijsten zakken, nu hun negatieve zienswijze die hiervoor zegevierde, hebben teruggedraaid, hoe lang nog voordat Nature hetzelfde doet?

De vraag is, zal het niet een klein beetje te laat komen?


Nawoord Energy Catalyzer NL
Of het te laat komt dat de Westerse wetenschap gaat toegeven dat Koude Kernfusie wellicht toch mogelijk is? Dat hebben ze dan volledig aan zichzelf te danken! 25 jaar lang bleven zij volharden in een mening gebaseerd op vooroordelen, namelijk dat Fleischmann en Pons oplichters waren en hun Koude Kernfusie experiment bedrog. Men weigerde te kijken naar aanwijzingen dat er simpelweg karaktermoord op de twee wetenschappers was gepleegd omdat het miljardenonderzoek naar de Hete Kernfusie door de twee in gevaar werd gebracht.

Al een paar jaar is voor iedereen die zijn gezonde verstand gebruikt duidelijk dat Rossi geen oplichter is en dat zijn E-Cat doet wat hij beweert. Onafhankelijke testen van de E-Cat tonen dat aan en de replicatiepogingen van een Russische wetenschapper doen dat ook. Maar de Westerse wetenschap negeert het, of maakt Rossi uit voor oplichter, of blijft glashard beweren dat het volgens de natuurwetten onmogelijk is.

Is het dan zo gek dat Russische wetenschappers na al het bewijs (oa. van een landgenoot) dat LENR wel mogelijk is, daar bovenop duiken? De potentie van LENR is zo groot dat elk land eigenlijk niet kan wachten met onderzoek ernaar te doen. Doe je niet meteen vanaf het begin mee, dan loop je grote risico’s. Dus hebben China, India en Rusland grote belangstelling en dat gaat hen beslist een voorsprong geven. Rossi heeft nog geen patent, dus wat zal al die landen tegenhouden om er onderzoek naar te doen en er uiteindelijk een patent op te krijgen? De nieuwe multi-miljarden-energie-sjeiks wonen straks in de snel opkomende wereldmachten Rusland, China en India!http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN