ROSSI: HUISHOUDELIJKE E-CAT KAN OP ZIJN MINST 300-500 WATT ELEKTRICITEIT OPWEKKEN

Door: Frank Acland

16 februari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/02/16/rossi-domestic-e-cat-can-generate-at-least-300-500-w-of-electricity


We hebben eindelijk een getal van Andrea Rossi over hoeveel hij denkt dat een E-Cat X kan opwekken. Gedurende lange tijd deed hij vaag over de hoeveelheid opgewekte elektriciteit waar we mee te maken hebben.

Hier zijn de gegevens van vandaag (16 feb. 2016) van het Journal of Nuclear Physics:

Umbi
February 16, 2016 at 4:14 AM

Kan een huishoudelijke X-Cat voldoende energie opwekken om een waterpomp (300-500W) van stroom te voorzien?

Andrea Rossi
February 16, 2016 at 7:22 AM

Umbi,

Ja.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Dat geeft ons natuurlijk niet het volledige plaatje. Rossi heeft altijd gezegd dat de E-Cat X zowel warmte als elektriciteit produceert, maar hij heeft nooit de verhoudingen daarvan genoemd, maar wel dat die ingesteld kunnen worden. Dus tezamen met de elektriciteit waarover hij het hier heeft, is er ook een behoorlijke hoeveelheid warmte.

En hij heeft het hier over de huishoudelijke E-Cat, niet de industriële, dus 300-500 watt aan elektriciteit kan zeer bruikbaar zijn in een huishouden, het kan bijna alle bruikbare toepassingen in de meeste huizen van stroom voorzien.

Laten we hopen dat het certificatieproces zich niet te lang voortsleept.


Opmerking Paul Harmans - Energy Catalyzer NL
Rossi heeft ook altijd gezegd dat de E-Cat X gebouwd gaat worden als een kleine unit waarvan je er vele kunt stapelen om het vermogen te verkrijgen dat je nodig hebt. Op de onderstaande link zie je een lijst met het verbruik in watt van alle huishoudelijke apparaten en toepassingen, daarmee kun je in de toekomst bepalen hoeveel units van de E-Cat X je eventueel nodig hebt. Maar, Rossi heeft alleen de vraag bevestigd of de E-Cat X een waterpomp van 300-500 watt aankan, hij heeft dus niet het volle vermogen ervan genoemd, wie weet ligt dat (een stuk) hoger.

http://www.enymate.nl/besparen/verbruik


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN