LEONARDO CORP. KIJKT OF MEN E-CAT WARMTE KAN VERKOPEN OP DE LOCATIE VAN DE KLANTEN
Update: Rossi bevestigt het en geeft commentaar

Door: Frank Acland

17 juli 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/07/17/leonardo-corp-looking-to-sell-e-cat-heat-at-customer-sites


Hier is een interessante vondst van vandaag op het LENR-Forum.

De Ecat.com website, welke wordt gerund door Hydrofusion, een Zweedse licentiehouder voor Leonardo Corp in Europa, heeft een pagina op haar website getiteld: ‘ECAT Heat Energy’ met daarop de volgende informatie:

Leonardo Corporation biedt nu ECAT warmte-energie als een afzonderlijke productoplossing. De ECAT centrales blijven het eigendom van en worden bediend door Leonardo Corporation maar worden geïnstalleerd in de gebouwen van de klanten of op een locatie in de buurt van de gebouwen van de klanten, dat hangt af van de locale behoeftes en infrastructuur.

De ECAT warmte-energie wordt geleverd als stoom op 100 - 120 graden Celsius en overgenomen door de aanwezige warmtewisselaars van de klant. De retourtemperaturen kunnen liggen tussen 5 - 95 graden Celsius.

Leonardo Corporation kijkt in eerste instantie naar klanten met een 24/7 bedrijfsoperatie vanwege het feit dat de ECAT centrales een continue draaien prefereren.

Neem voor prijsopgave svp contact met ons op,

ecat.com/ecat-products/ecat-energy

Dit lijkt een belangrijk stukje nieuws omdat het erop lijkt dat Andrea Rossi’s Leonardo Corporation een businessmodel heeft opgezet voor het verkopen van warmte. Het lijkt dus dat Leonardo warmte verkoopt, geen E-Cat centrales, en dat zij de centrales beheren op de locatie van de klanten of dicht in de buurt daarvan. Ik ben er zeker van dat een hoofdreden daarvoor het beschermen van de centrales is, om te voorkomen dat klanten met de E-Cats rommelen in een poging geheime informatie te ontdekken.

Ik heb enkele vragen aan Andrea Rossi gezonden om hier meer over te weten te komen. Ik zou graag willen weten waar in de wereld deze centrales ingezet kunnen worden. Industrial Heat, zoals ik het begrepen heb, heeft de licentierechten voor de Verenigde Staten en misschien is er eenzelfde aanbieding hier in de VS. Ik ben er niet zeker van wanneer deze centrales beschikbaar zullen zijn, maar wellicht is dit een aanwijzing dat de zaken goed genoeg gaan met de klant waarbij de centrale getest wordt en dat zij zich voorbereiden op het inzetten van centrales op andere plaatsen.


UPDATE: Ik (Frank Acland) heb bij mijn onderzoek de volgende antwoorden van Andrea Rossi gekregen:

‘De service van het verkopen van energie zal van start gaan na het eind van de lopende test. Over de gebieden waar deze service geleverd gaat worden zal te zijner tijd op een geschikt moment informatie worden verstrekt.’http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN