VERSCHEPINGSINFORMATIE VOOR DE E-CAT CENTRALE GEVONDEN

Door: Frank Acland

16 maart 2014

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2014/03/shipping-data-found-for-e-cat-plant


Hier is iets waarvan ik nooit had gedacht dat het gevonden zou worden, een forumlid met de naam Nevanlinna op het Italiaanse cobraf.com forum, heeft wat verbazingwekkend detectivewerk verricht en bracht gegevens aan het licht die het verschepen van de 1 MW centrale vanuit Rossi’s Italiaanse hoofdkwartier in Ferrara, Italië, naar de Verenigde Staten bevestigen.

Er waren in feite twee verschepingen. Het eerste item, omschreven als een ‘Stoom Generator’ met een gewicht van 15.000 kg, arriveerde op 1 augustus 2013 in Norfolk, Virginia.

De tweede verscheping omvatte een ‘warmte wisselaar’, ‘gasbrander’, ‘warmtemeter’ en ‘reserve onderdelen’ met een gewicht van 3500 kg en dat arriveerde in Charleston, South Carolina op 31 augustus 2013.

Beide verschepingen vonden plaats vanuit de haven La Spezia in noordwest Italië.

De verzender staat genoteerd als zijnde EFA SRL, een Italiaans bedrijf dat op naam staat van Andrea Rossi en zijn vrouw en de ontvanger/koper staat genoteerd als zijnde Leonardo Corp. in Miami Beach, Florida.

Ik weet niet zeker of er veel mensen zijn die geloven dat de E-Cat centrale in feite nooit verscheept werd, maar hier is weer wat concreet bewijs dat bevestigt dat het wel degelijke gebeurde. De verschepingsinformatie geeft aan dat het naar Virginia en South Carolina ging en dat is logisch als de uiteindelijke bestemming het Triangle Park in North Carolina is, waar ik denk dat de centrale momenteel staat. (Op het Triangle Park is de partner, Industrial Heat, van Rossi gevestigd. Vert.)

Afbeeldingen van de verschepingsdocumenten staan hieronder:http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN