ROSSI MELDT ONLINE MEETING MET PARKHOMOV, NEEMT BEZOEK VOOR AAN RUSLAND IN DE TOEKOMST
(WERK AAN DE HOT-CAT GAAT OOK DOOR)

Door: Frank Acland

17 april 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/04/17/rossi-reports-online-meeting-with-parkhomov-plans-visit-to-russia-in-future


Andrea Rossi meldde vandaag op het Journal of Nuclear Physics dat hij een interessant gesprek had met Alexander G. Parkhomov. In een eerder antwoord op een vraag over Parkhomov’s werk, vertelde Rossi dat hij vond dat AGP’s werk belangrijk is en dat ze iets gemeen hadden, dat zij beiden harde werkers zijn.

Vandaag voegde hij een nieuw antwoord toe in relatie tot het eerdere:

Andrea Rossi
April 17th, 2015 at 8:41 AM

Quinton Heri,

Ik wil mijn antwoord afmaken met een update betreffende Dr Parkhomov.
Gisteren had ik voor de eerste maal direct contact met hem via Skype. Hij was in Italië voor het ICCF, samen met zijn nicht Ecaterina (Nomen est omen: Ecat-erina) welke voor hem vanuit het Russisch naar het Engels vertaalde. Hij verklaarde aan mij de voorgenomen replicatie waaraan hij werkt met meer reactoren die hij gereedmaakt en ik ben werkelijk onder de indruk van zijn professionaliteit en zijn intellectuele oprechtheid. Hij is bescheiden, praat niet teveel en heeft alle tekenen van een hardwerkend man. Typisch Russisch. Hij deed mij eer aan door mij in Rusland uit te nodigen, waar ik naartoe zal gaan zodra ik de test met de 1MW E-Cat heb afgerond.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Het is goed om te horen dat de beide mannen goed met elkaar overweg kunnen en een persoonlijke ontmoeting regelen. Ik vraag me af of Rossi hem aanwijzingen geeft!

PS. In een ander commentaar op het JONP geeft Rossi een statusupdate van de 1MW centrale en zijn Hot-Cat onderzoek:

Update: Ze (de 1MW centrale) werkt goed en stabiel dezer dagen. Het werk aan de Hot-Cat gaat hier ook door, met een R&D welke de efficiëntie substantieel verbetert.


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN