ANDREA ROSSI GEEFT FOTO’s VRIJ VAN 1MW LENR/KOUDE KERNFUSIE CENTRALE

Door: Frank Acland

18 februari 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/02/18/new-official-web-site-andrea-rossi-com-pictures-of-the-new-plant


Met dank aan David Nygren van het LENR Forum voor het melden van een nieuwe website: http://andrea-rossi.com die blijkbaar zeer onlangs is verschenen. Het betitelt zichzelf als de ‘Officiële Website’ van Andrea Rossi, ondanks dat het niet duidelijk is wie de eigenaar is.

Update 18 februari 2015

Andrea Rossi deed verschillende uitspraken op het JONP waarin hij de authenticiteit van de foto’s bevestigt, hier is er één:

Mark Saker,

Deze foto’s op mijn persoonlijke website zijn maanden geleden gemaakt in de fabriek in Raleigh, gedurende de laatste fase van het bouwen.

Vriendelijke groeten,

Andrea Rossi

De website toont enkele interessante foto's van wat lijkt een nieuwe E-Cat centrale te zijn. Misschien zijn ze zelfs van de huidige centrale in de fabriek van de Amerikaanse klant? Hier zijn er een paar:

De enige twee personen die ik op de foto’s herken zijn Rossi zelf en Fulvio Fabiani, een ingenieur die al gedurende een aantal jaren voor Rossi werkt en we weten dat hij in de Verenigde Staten heeft gewerkt. Ik weet zeker dat er een hoop speurwerk betreffende deze foto’s gaat plaatsvinden!

Het lijkt dat alles wat we op deze foto’s zien, gehuisvest is in een scheepscontainer, iets waarvan Rossi altijd heeft gezegd dat dat het geval is, en de apparatuur ziet er meer uniform uit dan de in ‘aluminiumfolie’ gewikkelde reactoren op foto’s van de eerdere centrales die in Italië waren gebouwd.

De rest van de foto’s:http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN