ALEXANDER PARKHOMOV GEEFT OP 27 JANUARI EEN PRESENTATIE OP HET RUSSISCHE NUCLEAIRE INSTITUUT VNIIAES

Door: Frank Acland

14 januari 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/01/14/alexander-parkhomov-to-present-at-lenr-seminar-at-russian-nuclear-institute-vniiaes-on-january-27th


Met dank aan artefact en Alainco voor het vinden van het volgende op de Russische Proatom website (Google vertaling): http://www.proatom.ru/modules.php?file=article&name=News&sid=5779

27 januari 2015, op dinsdag 14:00 VNIIAES (Ferghana, 25) in zaal 615 zal het volgende seminar worden gegeven: ‘De studie naar lage-energie nucleaire reacties - een nieuwe richting binnen de wetenschap’. Iedereen is welkom, bestel kaarten op prosvirnov@vniiaes.ru, identificatie verplicht.

Sprekers:

AG Parkhomov, expert op het gebied van natuurkundige en mathematische wetenschappen aan de staatsuniversiteit van Moskou, over: ‘De studie naar hoge-temperatuur hittebronnen’. Hij is de eerste Russische wetenschapper die met succes een experiment deed met nikkel en waterstof en daarmee een bovenmatige hitte opwekte 2,5 maal hoger dan de input energie. (Zonder deelname van A. Rossi.)

SN Andreev, academicus secretaris van het Institute of General Physics, van de Russian Academy of Sciences, en doctor in de wetenschappen. Zijn lezing is getiteld: ‘De studie naar lage-energie nucleaire reacties - een nieuwe richting binnen de wetenschap’. Hij zal de reeds bereikte resultaten van de studie naar LENR weergeven en de prioriteiten voor toekomstig onderzoek uiteenzetten.


VNIIAES is het Russische onderzoeksinstituut voor kerncentrales gevestigd in Moskou, Rusland
http://vniiaes.ru/AboutYears.aspx


Opmerking Energy Catalyzer NL
Je kunt er zeker van zijn dat Industrial Heat een afgevaardigde zal sturen.


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN