VIDEO VAN MATS LEWAN LENR WEBINAR 16 JANUARI 2016

Door: Frank Acland

16 januari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/01/16/video-of-mats-lewan-lenr-webinar-jan-16-2016-richard-b-fox


De volgende aankondiging werd gedaan door Richard B. Fox, kandidaat voor het U.S. House of Representatives:

Ik heb de volledige LENR webinar van 16 januari 2016 van Mats Lewan op Youtube gezet, de link is:
https://youtu.be/IQ3S3YMH96s

 

Het is tevens deel van het energievraagstuk op de pagina van mijn campagnewebsite:
http://drfoxfor2016.com/energy

Uittreksel:

‘De energiecrisis is al sinds de vroege jaren 70’ aanwezig. Nu brengen fracking en bedrijven op de vrije markt de prijzen naar beneden. Maar er zijn zorgen over de impact van fracking op het milieu en het grotere vraagstuk van de op CO2 gebaseerde energie en wereldwijde opwarming.

Gelukkig is er een nieuwe technologie aan de horizon die deze problemen kan oplossen: koude kernfusie. Deze technologie produceert nucleaire energie via waterstoffusie, net als de energie die we krijgen van de zon, maar het doet het op een paar honderd graden, geen miljoenen graden zoals de zon. Het is iets dat veilig en schoon kan draaien, zonder radioactieve straling of radioactief afval of CO2 uitstoot, in onze elektriciteitscentrales, onze industriële centrales en uiteindelijk kan het warmte, koeling en licht voor onze huizen opwekken en de aandrijving voor auto’s verschaffen. Deze generatoren kunnen maanden draaien zonder bij te tanken.

Dat is geen fantasie, ik heb het met mijn eigen ogen gezien en ik heb een koude kernfusiereactor in mijn eigen handen vastgehouden bij de Brillouin Energy Corporation hier in de Bay Area. Koude kernfusie is getest en bij herhaling bewezen hier in Silicon Valley aan het wereldbefaamde Stanford Research International laboratories.’


Dr. Fox met een koude fusiereactor in zijn handen, links uitvinder Robert Godes

Richard B. Fox, M.D., J.D., kandidaat voor de senaat, Silicon Valley


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN