ROSSI: ONAFHANKELIJKE EXPERT VOERT METINGEN UIT TIJDENS DE QUARKX PRESENTATIE

Door: Frank Acland

19 december 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/12/19/rossi-independent-expert-to-take-measurements-at-quarkx-presentation


Ik blijf trachten te achterhalen wat we mogelijk kunnen verwachten op de geplande presentatie van de QuarkX reactor, iets waar Andrea Rossi op het Journal of Nuclear Physics over heeft gesproken. Vandaag is er weer een nieuw stukje informatie opgedoken over wat een belangrijk aspect lijkt te zijn van de demonstratie – het aanwezig zijn van een onafhankelijke expert welke metingen verricht aan de QuarkX.

Eerder vandaag werd Rossi op het JONP gevraagd of hij al had besloten wie een onafhankelijke persoon zou kunnen zijn om tijdens de presentatie de metingen aan de QuarkX te kunnen doen, en Rossi reageerde met: “Nog niet.” Ik reageerde daarop met een vraag, omdat ik er zeker van wilde zijn dat er een onafhankelijke expert op de presentatie zal zijn:

Frank Acland
December 18, 2016 at 12:54 PM

Beste Andrea,

Bent u van plan om een onafhankelijke expert aanwezig te hebben tijdens de presentatie van de QuarkX welke verantwoordelijk zal zijn voor het uitvoeren van metingen en het doorgeven van de resultaten daarvan aan de aanwezigen van de presentatie?

Veel dank,

Frank Acland

--------------------------

Andrea Rossi
December 18, 2016 at 4:55 PM

Frank Acland,

Ja.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Het aanwezig zijn van een onafhankelijke expert tijdens de presentatie zal absoluut belangrijk zijn wil de presentatie serieus genomen worden en niet alleen zal worden gezien als een verkooppraatje waarbij Rossi en zijn team de demonstratie leiden. De vraag die dan opkomt, is wie de juiste persoon zou kunnen zijn om die rol te vervullen? Wat zijn de benodigde kwalificaties om de test de maximale impact te laten hebben?


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN