ROSSI: ENORME VOORUITGANG BIJ DE E-CAT QX, “ONZE MODULE IS NU ZEER DICHT BIJ HET PUNT WAAROP HET KLAAR IS VOOR MASSAPRODUCTIE.”

Door: Frank Acland

30 maart 2018

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://e-catworld.com/2018/03/30/rossi-enormous-improvements-in-the-e-cat-qx-now-our-module-is-very-close-to-be-ready-to-be-reproduced-massively


Onderstaand enkele berichten van gisteren op het het Journal of Nuclear Physics die wellicht kunnen helpen om een idee te krijgen van Andrea Rossi’s huidige niveau van vertrouwen in zijn doel betreffende de industrialisatie van zijn E-Cat:

Anonymous
March 29, 2018 at 5:05 AM

Heeft u ook een module reactor van de E-Cat QX met een vermogen van 1kW?

Andrea Rossi
March 29, 2018 at 10:18 AM

Anonymous, Ja.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

---------------------------------------

Frank Acland
March 29, 2018 at 10:49 AM

Beste Andrea,

Betekent uw antwoord aan anonymous dat 1kW nu het standaard vermogen van de QX reactor is? Of zullen er verschillende QX vermogens zijn? Als dat zo is, welke is dan de eerste die u gaat produceren?

Andrea Rossi
March 29, 2018 at 11:08 AM

Frank Acland,

We zullen op dat gebied gedetailleerde informatie verstrekken tijdens de presentatie van het product.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Frank Acland
March 29, 2018 at 12:43 PM

Beste Andrea,

Ik begrijp dat u nu nog geen specifieke details verstrekt, maar mogen wij aannemen dat u onlangs vooruitgang hebt geboekt met de E-Cat QX?

Andrea Rossi
March 29, 2018 at 1:09 PM

Frank Acland,

Reusachtig. Exponentieel voor wat betreft de ontwikkeling van een module die geproduceerd kan worden en op het gebied van de industrialisatie zelf. Onze module is nu zeer dicht bij het punt waarop het klaar is voor massaproductie.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Ik vond het belangwekkend dat Rossi hier bevestigt dat er een 1kW (1000W, vert.) reactor zal komen, daar waar hij eerder had gezegd dat de grootste 80W zou zijn. Het klinkt dus alsof er een nieuwe ontwikkeling of doorbraak heeft plaatsgevonden. Natuurlijk zegt dat niet veel, maar het is interessant dat Rossi nog zelfverzekerder klinkt dan voorheen over het opstarten van de industriële productie.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN