HET NIEUWJAARSBERICHT VAN ANDREA ROSSI

Door: Andrea Rossi

1 januari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=892&cpage=38#comment-1144325


Beste lezers op het Journal of Nuclear Physics

Het is 00:00:01 op 1 januari 2016

De 1 MW E-Cat is stabiel en in zelfvoorzienende modus, de E-Cat X is zeer veelbelovend en draait nog steeds en produceert hitte en elektriciteit.

De E-Cat X lijkt qua ontwerp op de kern van het apparaat beschreven in het Amerikaanse patent, ik bedoel de module. Het is zo geconstrueerd dat het zeer hoge temperaturen kan weerstaan. De elektriciteit komt rechtsreeks van de module.

Zoals ik al zei, verschillende nachten geleden had ik een droom: Van de E-Cat X waren miljarden stuks vervaardigd, elk daarvan was samengebouwd met andere in verschillende combinaties om lantaarnpalen te verlichten, een stad werd volledig verlicht door de E-Cat X en vanaf elke lantaarnpaal liep een netwerk van buizen en kabels waarmee de warmte en de elektriciteit werd vervoerd naar de huizen.

In die stad waren ongeveer 1 miljoen lantaarnpalen, elk daarvan leverde 500 watt, de paal zelf gebruikte ongeveer 50 watt, derhalve werd er 450 MWh geproduceerd waarvan ongeveer de helft in warmte werd omgezet dat werd gedistribueerd naar de huizen via een netwerk van geïsoleerde buizen, ondergronds, zoals glasvezelkabels, de andere helft werd gebruikt om de gemeente en de huishoudens van stroom te voorzien.

De aanschafkosten van de E-Cat X lagen rond de 50 dollar per kWh, dit vanwege de wereldwijde productie van miljarden stuks per jaar, met als gevolg tienduizenden banen. Er werden door de bevolking minder belastingen betaald, vanwege de besparingen die de overheid had op overheidsdiensten door de lage energiekosten en de lage vervuiling. Miljoenen mensen verdienden geld door het verkopen van de E-Cats en elke eigenaar van een E-Cat bespaarde geld in zijn bedrijfs- of kantoorgebouwen (elektriciteit, warmte en licht).

Toen liep de wekker af en was het tijd om naar de fabriek te gaan en deze droom waar te maken. F9 (‘F9’ wordt op Internet gebruikt om de opmerking: ‘als alles goed gaat’ weer te geven. Vert.)

Gelukkig Nieuwjaar, ik hou van jullie allemaal.

Ik drink nu mijn kop Korbel champagne en dan moet ik terug naar de meetinstrumenten van de centrale. Ze doet het goed vannacht.

Nogmaals een gelukkig 2016, God zegene u allen,

Andrea


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN