ROSSI: KLEINE E-CAT PROTOTYPE UNITS ZIJN 100W EN 'QUARKS' GENAAMD

Door: Frank Acland

29 februari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/02/29/rossi-small-e-cat-prototype-units-are-100-w-called-quarks


Weer wat details van Dr. Rossi over de E-Cat X.

Hier is een antwoord van Rossi dat hij vandaag op het Journal of Nuclear Physics plaatste. Rossi werd gevraagd of ze ‘mini-modules’ zullen maken, die gecombineerd kunnen worden voor kleine en grote doeleinden, en hij reageerde met:

Andrea Rossi
February 29, 2016 at 9:43 AM

Ja, we maken een prototype dat we ‘quark’ noemen omdat het zeer klein en fundamenteel is, met een vermogen van 100W en ze kunnen samengevoegd worden tot elk gewenst vermogen.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Sommigen hebben aan deze kleine modules gerefereerd als ‘Lego blokken’ en als ze er zijn in de grootte van 100W dan zijn ze geschikt voor zeer veel doeleinden, groot en klein, speciaal als ze gebruikt kunnen worden om alleen elektriciteit te leveren, iets dat mogelijk is zoals Rossi gisteren zei (ondanks dat hij ook zei dat dat een lagere efficiëntie betekende, wat dat ook moge betekenen).

Het is fascinerend om over deze ontwikkelingen van de E-Cat X te horen. Tot nu toe hebben we alleen Rossi woord als het gaat over deze E-Cat X vorderingen, het bestaan van de E-Cat X is alleen door Fulvio Fabiani bevestigd. Ik kijk uit naar het moment dat er meer informatie wordt vrijgegeven dat bevestigt wat hij meldt.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN