ROSSI: EXPONENTIËLE VOORUITGANG IN DE LEONARDO FABRIEK IN FLORIDA

Door: Frank Acland

20 februari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/02/20/rossi-exponential-progress-at-leonardo-factory-in-florida


Met dank aan een lezer die mij vandaag dit interessante bericht van Andrea Rossi zond.

Andrea Rossi
February 20, 2016 at 12:53 PM

Pietro F.,

Ja, de nieuwe fabriek van Leonardo Corporation waarin de E-Cat X vervaardigd zal worden, staat in Florida. Ik moet herhalen F9, maar ik kan daaraan toevoegen dat we momenteel een exponentiële vooruitgang doormaken. We zitten dicht bij het moment waarop we er klaar voor zijn om technisch gesproken 1miljoen stuks per jaar te fabriceren. Tussen het moment dat ik beslis dat we gereed zijn om te starten en waarop we werkelijk kunnen beginnen, zal niet meer dan 3 maanden zitten. Alles is reeds georganiseerd. Nu ik er mijn volledige aandacht en tijd aan kan besteden gaat de vooruitgang zeer snel.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Andrea Rossi heeft gezegd dat hij niets kan en niets mag zeggen over de resultaten van de test totdat die worden vrijgegeven en totdat hij het verslag heeft ontvangen van de expert. Rossi heeft gezegd dat hij zijn eigen testgegevens gedurende de test heeft vergeleken met die van de expert en dat ze dicht bij elkaar liggen, ik heb dus het idee dat hij heel goed weet welke resultaten hij van de expert kan verwachten.

Rossi heeft ook constant gezegd dat de industriële fase van de ontwikkeling van de E-Cat zal beginnen als de test met de 1MW centrale een succes zal zijn, dus misschien is zijn overduidelijke opgewondenheid over het weer vrij zijn vanuit de container en zijn activiteit in de nieuwe fabriek, een aanduiding dat alles goed is gegaan.


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN