INDUSTRIAL HEAT DE ENIGE OVERGEBLEVEN E-CAT LICENTIEHOUDER?

Door: Frank Acland

21 februari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/02/21/industrial-heat-the-only-remaining-e-cat-licensee


Met dank aan Artefact voor het posten van deze vragen en antwoorden tussen Gerard McEk en Andrea Rossi vandaag op Journal of Nuclear Physics:

Gerard McEk
February 21, 2016 at 6:26 AM

Beste Andrea,

Als u het goed vindt heb ik enkele vragen, allemaal uitgaande van F9 = positief

1. U heeft gezegd dat IH de licentie heeft om de E-Cats te produceren voor de Amerika’s en China. Behoren daartoe ook de E-Cat Xs (in de toekomst)?

Andrea Rossi: Ja.

2. Is het juist om aan te nemen dat de rest van de wereld door de Leonardo Company wordt voorzien?

Andrea Rossi: Ja.

3. Ik meen dat u vermeldde dat Zweden een productiebedrijf voor Europa zal hebben. Is het uw voornemen om op meer locaties in Europa en Azië E-Cats te gaan produceren?

Andrea Rossi: Uiteindelijk wel ja, als dat van pas komt.

4. U werkt nauw samen met een straalmotorspecialist. Verwacht u dit jaar een E-Cat straalmotor te testen?

Andrea Rossi: Ja.

Uit Rossi’s antwoorden lijkt het erop dat er nu slechts één licentiehouder is: Industrial Heat, en Rossi's Leonardo Corp. die de rest van de wereld voor haar rekening neemt. We hebben gedurende de afgelopen jaren gehoord dat enkele eerdere licentiehouders hun licentie terug verkocht hebben. De enige andere licentiehouders waarvan ik weet en die nog bestaan, zijn E-Cat Australia en Hydro Fusion (in Zweden). Maar Hydro Fusion lijkt onlangs meer aangesloten te zijn bij Leonardo Corporation, omdat hun website nu de officiële website van Leonardo Corporation is. De Hydro Fusion website (http://hydrofusion.com) beweert ‘Als zijnde Andrea Rossi’s Noord Europese Licentie Groep, spelen wij een belangrijke rol in het vercommercialiseren van zowel de E-Cat centrales als de E-Cat huishoudelijke units.’

E-Cat Australia lijkt onlangs de website aangepast te hebben, nu hebben ze deze website: https://www.ecat.tech en de naam van de website is E-Cat Solutions (E-Cat Oplossingen).

Het is dus nog steeds een beetje verwarrend voor mij om te begrijpen hoe al deze zakelijke overeenkomsten achter de E-Cat werken.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN