ROSSI: VERCOMMERCIALISERING VAN QUARK X HANGT AF VAN 5 SIGMA

Door: Frank Acland

20 oktober 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/10/20/rossi-quarkx-commercialization-depends-of-5-sigma


Recentelijk berichtten wij hier op de website (E-Cat World) over het feit dat Rossi zich uitermate focust op het bereiken van de 5 Sigma status voor zijn Quark X reactor (5 Sigma betekent in de natuurkunde dat een gebeurtenis zich in 99,9999% van de gevallen op dezelfde wijze voordoet). Het blijkt nu dat er een zeer praktische reden is om dat doel te bereiken; Rossi bevestigt dat het de eis is van een huidige partner. Hier zijn wat vragen en antwoorden van vandaag op het Journal of Nuclear Physics:

October 19, 2016 at 4:05 PM
Beste Andrea,

Gebaseerd op uw commentaren van onlangs, tracht ik een duidelijker plaatje te creëren van wat er gaande is bij Leonardo Corp. zowel op dit moment als wat er in de toekomst te gebeuren staat.

1. U schreef dat uw doel is om 5 Sigma te behalen. Richt u daar op dit moment uw volle aandacht op? AR: Ja.

2. Is 5 Sigma een doel dat uw partner als eis heeft gesteld voordat er een nieuw niveau van ondersteuning wordt verschaft? AR: Ja.

3. De demonstratie/presentatie waarover u praat, zal die alleen plaatsvinden als 5 Sigma is bereikt? AR: Ja.

4. Denkt u dat het bereiken van 5 Sigma een massaproductie van de Quark X reactoren in gang zal zetten? AR: Ja.

5. Is 5 Sigma ook van toepassing op de lage temperatuur E-Cat centrales? AR: Nee.

Hartelijk bedankt,

Frank Acland

Het lijkt er met de gegeven antwoorden dus op dat verdere fondsen alleen door de nieuwe partner zullen worden verstrekt als 5 Sigma wordt bereikt. Het lijkt er niet op dat de langverwachte gerobotiseerde productielijnen al zijn opgezet, dat is geheel afhankelijk van de werking van de Quark X.

Als we Rossi’s jaarlange test als voorbeeld nemen, dan kunnen we ons voorstellen hoe zeer hij nu gedreven is de Quark X op het juiste spoor te krijgen door het doel van 5 Sigma te bewerkstelligen (als hij niet bezig is met juridische zaken).

Wanneer denkt Rossi dat doel te bereiken? Er was een commentaar op het JONP waarin hij positief reageerde op de vraag of de presentatie van de Quark X mogelijk in februari 2017 zal plaatsvinden. Maar dat zullen we natuurlijk moeten afwachten.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN