ROSSI: LEONARDO CORP. STELT WETENSCHAPPELIJK BESTUUR SAMEN BESTAANDE UIT TOPNIVEAU WETENSCHAPPERS EN INGENIEURS

Door: Frank Acland

21 januari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/01/21/rossi-leonardo-corp-gathers-scientific-committee-of-top-level-scientists-and-engineers


Hier is een ander commentaar van Andrea Rossi van vandaag (21 januari) op het Journal of Nuclear Physics, dat een groeiend vertrouwen laat zien in de technologische ontwikkeling van de E-Cat en de bekwaamheid van Leonardo Corporation om deze technologie te industrialiseren.

Andrea Rossi
January 21st, 2016 at 9:09 AM

Jarrod Kennedy,

Om 09.00 ’s morgens op donderdag 21 januari 2016:
1MW E-Cat: stabiel, in de afgelopen nacht wat lekkage welke snel was gerepareerd.
E-Cat X: functionele en technische verbeteringen in samenwerking met de VS ingenieur die nu in het wetenschappelijk bestuur van Leonardo Corporation zit en connecties heeft met een belangrijk luchtvaartbedrijf. De technologie wordt beslist beter. Overigens, ik heb voor Leonardo Corporation een wetenschappelijk bestuur samengesteld, bestaande uit topniveau wetenschappers en ingenieurs, om onze onderzoeks- en ontwikkelingscapaciteiten uit te breiden. Deze personen - en wij zijn zeer vereerd dat zij hun aanstelling hebben geaccepteerd - zijn afkomstig uit de USA, Europa, Japan en India. We moeten de strijd aangaan om positieve resultaten te behalen en te behouden en om voor altijd de nr. 1 in deze sector te blijven. Ook het management van Leonardo Corporation is substantieel versterkt.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

In een berichtje van afgelopen week gaf Rossi aan dat er voorbereidingen zijn getroffen om de staf bij Leonardo uit te breiden:

Andrea Rossi
January 16th, 2016 at 9:03 AM

Kibbler,

Inderdaad, we hebben inmiddels een team opgezet dat de Leonardo Corporation zal leiden, met vrouwen en mannen die tot de top van hun specialisatie behoren. Het management is ingedeeld in afdelingen zoals: productieproces, verkoop, R&D, distributie, juridisch, financiën en PR. Ja, ik zal de CEO zijn, maar er zal tevens een BOD (Board of directors) zijn onder het gezag van de eigenaar. Dit natuurlijk allemaal onder de condities van F9, (op Internet betekent F9 ‘goed’ - ‘goed gaan’. Vert.), maar de namen zijn er en elk van de geselecteerde personen heeft reeds de functie geaccepteerd die hem/haar is aangeboden.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Natuurlijk, al deze informatie komt slechts van onze enige hoofdbron op dit moment: Andrea Rossi, en we hebben weinig bevestiging van buitenaf over deze activiteiten. De enige andere persoon die wat over de gaande zijnde organisatieactiviteiten wat betreft vercommercialisering van de E-Cat heeft gezegd, is Rossi’s rechterhand Fulvio Fabiani, hij vertelde Mats Lewan:

‘Ongeveer 10 tot 15 topniveau managers zijn erbij betrokken, natuurlijk zijn daar Rossi en Darden, voor de rest ken ze niet zo goed. Het is ook niet mijn zaak. Ik denk dat het goed is om dingen onder te verdelen zodat informatielekken vermeden kunnen worden.’

‘In discussies op Internetforums zegt iedereen dat ze zo langzaam zijn, maar ik zie alleen toegewijde mensen die werkelijk al hun middelen en al hun tijd aanwenden om dit mogelijk te maken. Veel mensen praten alleen maar, maar ze weten niet wat het betekent om een object als dit industrieel te ontwikkelen.’

FULVIO FABIANI OVER ‘THE NEW FRONTIER OF ENERGY’ “Ik heb dingen gezien die jullie mensen niet willen geloven.”
http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat26November2015.htm

Wat mij betreft, als het Rossi Effect echt is (waarvan ik geloof dat het dat is), en als Andrea Rossi in staat was om anderen te overtuigen van de realiteit en de uitvoerbaarheid ervan als een superieure energietechnologie, dan snijden de zaken die hij beschrijft wel degelijk hout. Als Leonardo Corporation de E-Cat wereldwijd in de handel wil brengen, en als ze willen doorgaan met verbeteringen en de technologie willen aanpassen, dan zullen ze zich natuurlijk op vele fronten moeten organiseren om er zeker van te zijn dat ze hun doelen bereiken.

Op dit moment kunnen we niet zeker weten of ze commercieel succes zullen hebben, maar het lijkt erop, door wat Rossi nu zegt, dat ze de volgende fase van verrichtingen zeer serieus nemen.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN