PERSBERICHT: LEONARDO CORPORATION INTRODUCEERT REVOLUTIONAIRE NIEUWE E-CAT SK WARMTE-TECHNOLOGIE TIJDENS WERELDWIJDE UITZENDING

21 januari 2019

Vertaling: Paul Harmans


Leonardo Corporation heeft een persbericht uitgegeven, je vindt het origineel op deze link:
https://www.prweb.com/releases/leonardo_corporation

Leonardo Corporation Introduceert Revolutionaire Nieuwe E-Cat SK Warmte-technologie Tijdens Wereldwijde Uitzending

De E-Cat (Energy Catalyzer) is een nieuw ontwikkelde verwarmingstechnologie met een uitermate hoge energiedichtheid welke warmte op industrieel niveau kan verschaffen voor kosten behoorlijk lager dan die van de conventionele warmtebronnen. Tijdens een live online uitzending op 31 januari 2019 zal de E-Cat uitvinder Andrea Rossi het eerste commerciële product introduceren, er zal een demonstratie worden getoond van de technologie en hij zal vragen van geïnteresseerde kijkers beantwoorden.

MIAMI (PRWEB) 21 januari 2019

Leonardo Corporation is verheugd te kunnen aankondigen dat het een wereldwijde introductie van haar E-Cat SK product – een revolutionaire kostenbesparende, schone energietechnologie - zal presenteren tijdens een live Internet uitzending op 31 januari 2019.

De E-Cat draait op basis van natuurwetprincipes die zorgen voor een energieproductie op energiedichtheden veel hoger dan die opgewekt via fossiele brandstoffen. Er worden geen radioactieve brandstoffen gebruikt en er wordt geen radioactief afval geproduceerd. De E-Cat SK produceert kilowatts aan energie terwijl er gedurende een periode van zes maanden slechts enkele grammen van een goedkope en onuitputtelijke brandstof (waterstof, nikkel, lithium) wordt gebruikt. Bij de E-Cat reacties is geen enkele chemische verbranding betrokken, dus er worden geen broeikasgassen uitgestoten.

De uitvinder van de E-Cat, Andrea Rossi, zegt: ‘Ik ben opgetogen dat ik op het punt ben aangeland waarop ik een industrieel product aan de wereld kan introduceren. Mijn doel is altijd geweest om niet alleen een belangrijke ontdekking in een laboratorium te demonstreren, maar ook om dat aan te wenden voor nuttige toepassingen die belangrijke voordelen voor de mensheid hebben. De E-Cat technologie zal bedrijven in staat stellen meer winstgevend te worden via een reductie op hun warmte-energie kosten en tegelijkertijd zullen zij hun negatieve milieu-effecten reduceren.’ Dr. Rossi heeft in de Verenigde Staten een patent op de E-Cat (US patent no. US 9,115,913 B1) en het patent is ook toegewezen in geheel Europa, China, Rusland, Japan, Mexico, Brazilië, Chili, Australië, Zuid-Afrika en is in andere landen in behandeling.

De E-Cat SK is een product ontworpen om gebruikt te worden in industriële toepassingen waarbij hitte/warmte nodig is, variërend van eenvoudige verwarming van ruimtes tot toepassingen waarbij hoge temperaturen nodig zijn, inclusief de opwekking van elektriciteit.

Leonardo’s businessmodel is gebaseerd op het leveren van hitte als service. Leonardo behoudt het eigenaarschap van de E-Cats en zal deze installeren en ze op afstand bedienen. Klanten betalen voor de geleverde warmte/hitte en dat zal altijd significant minder zijn (op zijn minst 20% lager) dan de kosten van enige andere energiebron die de klant gebruikt.

De live-uitzending zal op 31 januari om 09:00 uur Amerikaanse Eastern time (in Nederland 15:00 uur) aanvangen op http://www.ecatskdemo.com Volgers worden in staat gesteld vragen aan Dr. Rossi in te dienen die hij tijdens de live-presentatie zal beantwoorden. Instructies hoe deze vragen in te dienen zullen op bovenstaande website worden weergegeven zodra de presentatie begint. De presentatie zal worden opgenomen en beschikbaar gesteld om later te kunnen bekijken.

Bedrijven die geïnteresseerd zijn te praten over een mogelijke toepassing van de E-Cat technologie bij hun industriële verrichtingen, worden uitgenodigd contact met Leonardo Corporation op te nemen via:
info@leonardocorp1996.com


http://www.sneltekenaarwillem.nl

 


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN