ELEKTRISCHE HITTESPOEL VERBRAND, NA VERVANGING START DE REACTOR WEER OP

Door: Martin Fleischmann Memorial Project

22 maart 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.facebook.com/MartinFleischmannMemorialProject/posts/942305062466860


Dr. Parkhomov, Dank u

GEFELICITEERD… Opnieuw

VERBAZINGWEKKEND NIEUWS!

Dr. Parkhomov meldt dat de streeftemperatuur van 1200 graden Celsius in de reactor gevuld met brandstof, werd bereikt tegen de tijd dat de elektrische stroom rond 600 Watt lag (in tegenstelling tot de 1070 Watt die nodig was om 1200 graden in de dummy te bereiken). Daarna, binnen een uur, had het regulatiemechanisme de input-stroom teruggebracht naar 330 Watt om de temperatuur van 1200 graden op peil te houden. Dat is bij benadering de hoeveelheid elektrische stroom die nodig is gedurende de gehele operatie van de reactor.

Het thermo-elektrisch element is bevestigd rondom de buitenkant van de buis die in het midden daarvan is gevuld met brandstof.


Bron afbeelding: http://lenr.seplm.ru

De operatie van de reactor werd op 10:50 op 20 maart (Moskou tijd) onderbroken vanwege een verbrande elektrische hittespoel. Gelukkig was de buis met brandstof niet beschadigd.

Toen er een vervangende hittespoel werd gebruikt, HERSTARTTE!! de reactor op 11:10 21 maart en draait nog steeds.

Dit is het eerste onafhankelijke verslag van hoogvermogen LENR dat in staat is af te koelen om daarna weer opgestart te worden.

Het is lastig de betekenis van deze informatie te bevatten.

Dr. Parkhomov, Dank u

We moeten dit beslist vaker herhalen en als het wordt bevestigd, dan is het de aanvang van het New Fire tijdperk.http://www.facebook.com/MartinFleischmannMemorialProject


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN