LEONARDO CORP’s WEBSITE: WARMTE TE KOOP

Door: Frank Acland

20 september 2017

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://e-catworld.com/2017/09/20/leonardo-corps-website-heat-for-sale


Met dank aan een bezoeker die op de Ecat.com website (Leonardo Corporation’s officiële site) vond dat het bedrijf nu melding maakt van het feit dat ze warmte te koop aanbieden:
https://ecat.com/ecat-products/ecat-energy

Hier is de tekst:

ECAT Warmte Energie

Leonardo Corporation biedt nu ECAT Warmte Energie aan als een onafhankelijke productoplossing. De ECAT centrales zullen eigendom blijven en beheerd worden door Leonardo Corporation terwijl ze geïnstalleerd zijn in de gebouwen van de klant of in de nabijheid staan van de faciliteiten van de klant die bedoeld zijn voor locale voorzieningen en infrastructuur.

De ECAT Warmte Energie wordt geleverd in de vorm van stoom met een warmte van 100-120 graden Celsius en kan overgeheveld worden naar de warmtewisselaars op de locatie van de klant. Deze leveren dan een warmte met een temperatuur die kan variëren tussen 5-95 graden Celsius.

Leonardo Corporation kijkt in eerste instantie naar klanten met 24/7 werkzaamheden omdat de ECAT centrales een continue draaien prefereren. Neem svp contact op voor prijsopgaves.

Het zal interessant zijn om te zien wat de respons hierop zal zijn en of iemand die hiermee in zee gaat bereid zal zijn openlijk de resultaten te publiceren. Er is geen prijsopgave, maar als het aanmerkelijk onder de huidige kosten voor energie ligt, dan kan dit een aantrekkelijk aanbod zijn voor bedrijven die een hoop warmte bij hun bedrijfsvoering gebruiken.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN