ROSSI: VERHOUDINGEN TUSSEN LEONARDO CORP EN INDUSTRIAL HEAT ZIJN ‘ZOALS ALTIJD UITSTEKEND’

Door: Frank Acland

23 augustus 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/08/23/rossi-relationship-between-leonardo-corp-and-industrial-heat-as-perfect-as-ever


Andrea Rossi heeft gereageerd op een vraag op het Journal of Nuclear Physics waarin rechtstreeks werd gevraagd naar de verhouding tussen hem en Industrial Heat. Er is onlangs wat speculatie geweest dat er mogelijk veranderingen in die relatie waren ontstaan, nadat Rossi talloze malen over Leonardo Corporation’s positie had geschreven als zijnde de eigenaar van het intellectuele eigendom van de E-Cats.

De vraag was: ‘kunt u uitlegen hoe uw verhouding is met uw Amerikaanse licentiehouder, om zodoende de geruchten uit te sluiten of om daar informatie over te verstrekken?’

Andrea Rossi reageerde:

August 22nd, 2015 at 7:19 PM

Lakisha Madkin,

Ik ben geen geruchtenverspreider en ik blokkeer de BS (Bull Shit) die ik over die zaken ontvang. De verhoudingen tussen Leonardo Corp en Industrial Heat zijn zoals altijd uitstekend en mijn werk met het team groeit nog steeds in harmonie. Ik zal alle commentaren die over deze zaak volgen blokkeren, omdat er geen reden is om BS te verspreiden.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Opnieuw noemt Rossi Leonardo Corp, dus het klinkt niet alsof hij alleen maar een employé van Industrial Heat is, zoals eerst altijd de indruk was. Industrial Heat lijkt een licentiehouder te zijn, maar wel een belangrijke, omdat zij behoorlijke fondsen en personeel ter beschikking hebben gesteld om Rossi te helpen met de ontwikkeling van het product en de vercommercialisering ervan. We kennen de details van de verhouding niet en we zullen die waarschijnlijk nooit weten. Rossi schreef ooit dat hij een ‘monster contract’ had getekend toen hij de deal met IH sloot en hij is er zeer op gebrand geen vertrouwelijke gegevens te openbaren.

Rossi zegt dat zijn centrale en werkplaats zijn gevestigd op de locatie van een klant van IH en dat hij werknemers van IH heeft als teamleden, hij zegt dat de zaken perfect en harmonieus gaan, dus het lijkt erop dat alles onveranderlijk is wat betreft Andrea Rossi en Industrial Heat.


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN