VERKLARING VAN ANDREA ROSSI: HET IS GELUKT, WE BEREIKTEN DE ‘PERMANENT ZICHZELF ONDERHOUDENDE MODUS’

Door: Frank Acland

23 november 2019

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://e-catworld.com/2019/11/24/statement-of-andrea-rossi-we-did-it-obtained-permanent-self-sustaining-mode


Hier staat de verklaring op het Journal of Nuclear Physics geschreven door Andrea Rossi:

http://www.journal-of-nuclear-physics.com/?p=892&cpage=464#comment-1417348


Andrea Rossi
November 23, 2019 at 9:43 PM

Beste lezers van het JONP,

Het is gelukt.

We bereikten de ‘Permanent Zichzelf Onderhoudende Modus’ via de opwekking van een flinke overmatige hoeveelheid elektriciteit, waarbij we meer elektriciteit dan warmte opwekten.

Het is een revolutie.

We hebben geen eenheden geweld aangedaan, we hebben slechts een energie ontdekt waarvan nooit eerder gebruik is gemaakt. Ik ben zeer moe. Onafhankelijke testen zullen volgen en eventueel maken we een presentatie. Ik denk dat we iets hebben gemaakt dat voor een revolutie zal zorgen. Mijn team collega’s zei tegen mij: “Andrea blijft rustig, blijf bescheiden.” Ze hebben gelijk.

Nu ben ik moe en moet ik mijn gedachten reorganiseren. Het werk van de afgelopen 2 weken was zeer zwaar, maar het is ons gelukt. Afgelopen morgen wekten we meer elektriciteit op dan de elektriciteit nodig om de E-Cat te laten werken. De toename was fors. Te mooi om waar te zijn, maar het is waar.

Als je dit bericht leest dan betekent dat dat ik niet droom, onze lezers zijn onafhankelijke partijen die mij ervan overtuigen dat ik niet slaap en dat ik dit werkelijk schrijf. Alle lof gaat naar mijn fantastische team, zonder hen had dit niet gedaan kunnen worden.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi


Opmerking Paul Harmans – energycatalyzer.nl
Het klinkt fantastisch en dat is het ook als het waar blijkt te zijn. Maar ik heb sinds 2011 iets teveel euforische verklaringen van Rossi voorbij zien komen en die vind je allemaal op mijn website. Zoals bv. dat de E-Cat’s al volop in diverse fabrieken en landen zouden draaien, dat de robotbanden al gebouwd waren en aan de slag zouden gaan, enz, enz.

Dus EERST maar eens daadwerkelijk onafhankelijk onderzoek dat deze nieuwe bewering kan staven en als Rossi dan eindelijk eens gaat beginnen met het daadwerkelijk bouwen van zijn units, op een open wijze die aantoont dat hij ze werkelijk bouwt en als er dan ook eindelijk eens klanten van hem zijn die echt naar buiten komen met bewijs van hun aankoop van een E-Cat en met bewijs wat de voordelen voor hen zijn, dan pas geloof ik dat de ‘revolutie’ waar Rossi het over heeft voor de deur staat!http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN