LENR/ECAT SAGA: DARDEN MOET WEL ECHT, ECHT ROSSI IN BEDWANG WILLEN HOUDEN

Door: Sifferkoll

19 april 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.sifferkoll.se/sifferkoll/lenr-cat-saga-darden-must-really-really-want-to-keep-rossi-in-the-license-agreement-leaches


Dus Darden mobiliseert een serieuze verdediginglinie tegen ‘one-man-band’ Rossi …

Wow!

Daar zijn - het nr 1 crisiscontrole PR agentschap Apco Worldwide, gespecialiseerd in astroturfing en het manipuleren van de publieke opinie. In dit geval vertegenwoordigd door (onthuld via een cc: bij het persbericht) Brian McLaughlin, een directeur publieke opinie en lobbyist op hun kantoor in Washington DC. - en Jones Day, de grootste verzameling advocaten ten dienste staand onder één dak in de VS.


Klik op de afbeeldingen voor de betreffende websites

Zoals ik al eerder zei, het gaat niet om het geld, het gaat over privileges en controle.

Als het zo eenvoudig was dat de 1MW reactor niet zou werken of dat Rossi niet in staat was een COP boven 1 te leveren, dan zou het allemaal heel eenvoudig zijn. Ze zouden het verlies van de 11,5 miljoen dollar moeten nemen zoals vele anderen dat gedurende de geschiedenis met investeringen moesten doen en verdergaan met andere belangrijke zaken. Hetzelfde geldt voor Woodfort. 50 miljoen dollar is veel geld, maar er zijn wel grotere verliezen genomen.

Je hebt eenvoudigweg deze gigantische collectie van sprekende koppen niet nodig om een simpele fraude aan te tonen. Het is gewoon niet logisch.

We kunnen er zeker van zijn dat het naar voren brengen van al deze ‘inferieure’ mensen als verdediging een grotere agenda vertegenwoordigt (iets dat niet het bewijzen van bedrog is).

. Het COP van de reactor is beslist 50 volgens het ERV/Penon testverslag, zoals Rossi in zijn aanklacht zegt. Iets dat IH volgens de overeenkomst zal moeten beantwoorden met het betalen van een som geld.

. Ze hebben ervoor gekozen niet te betalen, want dat zou meer dan iets anders de erkenning van Rossi zijn. Zijn geloofwaardigheid zou omhoog schieten. Dat is iets dat ze niet kunnen gebruiken. Ze wisten dit al vanaf het begin en hebben het al sinds de validatietest gepland, door alles zoveel mogelijk te vertragen. Het zou ze natuurlijk ook 89 miljoen gaan kosten, maar dat is slechts een kleinigheid.

. Vóór de aanklacht van Rossi, was hun originele plan alles te vertragen en Rossi onbetrouwbaar te doen lijken terwijl ze volgens de nog steeds geldige overeenkomst zouden doorgaan met het binnenhalen van het IP. Bedenk dat dit niets van doen had met de 1MW test. Voor IH was deze test niet van belang. Ze wilden het sowieso nooit doen omdat er geen voordeel mee te behalen was. De overeenkomst was reeds geldig en hield Rossi in bedwang.

. En ze hadden duidelijk gepland om het te delen met onafhankelijke partijen, omdat hun plan was wereldwijd te investeren, ondanks dat dit heel goed als een breuk van de overeenkomst volgens §13.3 kon worden gezien. (Dat is waarvoor ze de advocaten nodig hebben.)

. En ze hebben overduidelijk gepland om delen van het IP op hun eigen naam te patenteren, zelfs buiten hun territorium. Hun plan is mogelijk om het Leonardo IP als geheel in andere delen van de wereld te ondermijnen.

Zoals ik zei. Dit duidt er allemaal op dat IH weet dat Rossi iets GROOTS heeft.

Er gaan nu geruchten rond van een COP van 1 en er worden persoonlijke aanvallen op Penon uitgevoerd, enz. Darden reist de wereld rond om hier en daar geruchten te verspreiden… maar zet niets op papier. Alleen praten, praten, praten. “… kan niet worden bewezen…” Pure schadebeperking. Puur wantrouwen wekken. Niets anders.

En daar komen Mr Apco en Mr Jones… wereldkampioen in praten… Hmmm.

Waarom? Waarom stoppen ze er zoveel moeite in?

. Omdat zij echt ECHT rossi in bedwang willen houden. Door hem opgesloten te hebben zitten in een container is perfect. Hem laten leveren volgens de overeenkomst is ook perfect. Maar in feite is het even goed om hem opgesloten te hebben zitten en niet zo heel veel te laten leveren, omdat zij geen enkele haast hebben bij het uitrollen van LENR, zoals zij verschillende keren duidelijk hebben beweerd (het wetenschappelijke spul voordat ze industrieel zouden gaan, enz.). Ze willen het beheersen, niet vrijgeven voordat ze voldoende hebben vergaard.

. En ze zouden liever een COP van 3-6 hebben, of iets dat niet zo intens ontwrichtend vanaf het begin is. Een COP van 50 is in dit opzicht slecht nieuws. Het is slecht nieuws voor de Clintons en de wereldwijde opwarmingskliek. Het is slecht nieuws voor Goldman Sachs en de olie-industrie. Het is slecht nieuws voor iedereen die aan de macht is en gelukkig is met de bestaande situatie van langzame verandering. Ik bedoel, een COP van 50 heeft zelfs invloed op het concept van geld zelf.

. Met deze verdediging denk ik dat hun doel is, ondanks de kosten, om zeker te maken dat de overeenkomst overeind blijft zodat ze Rossi aan een contractuele lijn kunnen houden, het liefst voor altijd. Deze continue IP overdracht is alles waar het om draait.

Het leger advocaten heeft slechts twee dingen als opdracht:

1. Het geldig houden van de overeenkomst; 50% van het wereld bruto nationaal product en de overdracht van het IP is verscheidene orders van grootte meer dan 89 miljoen dollar.

2. Leonardo Corporation afhouden van het starten met een concurrerende business ergens anders, met name buiten het territorium van IH.

Hun doel is het langzaam en gecontroleerd uitrollen van LENR. Natuurlijk gecontroleerd door IH en hun investeerders. Vanuit hun zienswijze, en die van hun vrienden in Washington, betekent dat zowel macht als geld voor lange duur. Dus het is enkel logica. Business as usual.

De Apco agenda gaat alleen maar over het in diskrediet brengen van Rossi, hem afhouden van het vergaren van geld en daardoor het tegenhouden van de start van de Leonardo productie met superieur IP.

We zijn nu aanbeland in de vechtfase. Zoals Mahatma Gandhi zei:

"Eerst negeren ze je, dan lachen ze je uit, dan vechten ze met je, dan win je."http://www.sifferkoll.se/sifferkoll/


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN