ELEKTRICITEITSREKENING JM CHEMICAL PRODUCTS CORP

Door: Mats Lewan

24 april 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://animpossibleinvention.com/2016/04/20/lets-join-forces-to-bring-out-the-truth-on-rossi-ih-affair


Voorwoord Paul Harmans - Energy Catalyzer NL

Mats Lewan heeft op 20 april een oproep op zijn blog gedaan om met zijn allen te zoeken naar de waarheid rondom Rossi en Industrial Heat. Onder deze oproep plaatst hij regelmatig updates en geeft dan weer wat hij heeft gehoord of ontdekt. Op 24 april meldt hij dat hij een elektriciteitsrekening heeft ontvangen waarop de naam van de klant van Rossi en Industrial Heat staat en het adres waarop de test met de 1MW centrale heeft plaatsgevonden. Eerder was al het vermoedelijke adres bekend geworden waar de test heeft plaatsgevonden: 7861 NW 46th Street, Doral, FL 33166-5470.

Deze rekening bevestigt natuurlijk nog niets, hoewel het wel weer een klein stukje informatie is dat in het voordeel van Rossi spreekt. Wie weet wat Mats Lewan nog meer aan info ontvangt, mogelijk van bronnen die anoniem willen blijven, maar die allemaal kleine stukjes aanleveren die duidelijk kunnen maken hoe het gehele plaatje eruit ziet.


De update op het blog van Mats Lewan:

24 april: Ik heb een kopie ontvangen van een elektriciteitsrekening van de Florida Power & Light Company, geadresseerd aan JM Chemical Products Corp. voor de periode van 2 februari tot 2 maart 2015. De totale hoeveelheid geconsumeerde energie is 7,251 kWh. Afhankelijk van wanneer de centrale in gebruik werd genomen voor de eenjarige test (aannemende op zijn laatst op 16 februari) geeft dit een gemiddeld verbruik van ongeveer 10 tot 20 kWh per uur. Het leveradres op de rekening is 7861 NW 46th Street, Doral, FL 33166-5470, wat hetzelfde is als het officiële adres waarop JM Products geregistreerd stond en waar ook foto’s van zijn genomen die volgens bezoekers van de centrale lijken op het gebouw dat zij bezocht hebben. Het in rekening gebrachte bedrag is 1266 dollar, het bedrag van de maand daarvoor 309 dollar, iets dat ongeveer een kwart van 1266 dollar is en mogelijk werd verbruikt bij eerdere testactiviteiten.

Deze rekening toont dat de hoeveelheid elektriciteit overeen komt met wat de 1MW centrale zou hebben verbruikt op een succesvol COP van ongeveer 50 op het adres waarop de test zoals gemeld werd ondernomen. Het bewijst geen productie door de klant en niets over de hoeveelheid energie die door de MW centrale werd geleverd en daarom dus ook niets over het COP. Mijn bron is niet Rossi.

Toegevoegd (25 april), Er staat een handgeschreven opmerking op het rekeningoverzicht die zegt: ‘~1MWh/dag, COP 24’ Dit kan betekenen dat deze opmerking over het verbruik over 28 dagen (2 feb. - 2 maart) refereert aan een situatie waarbij alleen gedurende ongeveer 7 daadwerkelijke draaidagen in die periode elektriciteit werd verbruikt.7861 NW 46th Street, Doral, Florida
(Dit zijn niet de foto's waar Mats Lewan over spreekt)


Zie ook: http://www.e-catworld.com/2016/04/24/mats-lewan-receives-an-electric-bill-for-1mw-test-customer


Mats Lewan is een schrijver, spreker en wetenschapsjournalist die zich focust op cutting edge technologieën en de impact daarvan op onze levens en de gemeenschap. Hij is de schrijver van het boek ‘An Impossible Invention’, waarin hij het verhaal vertelt van Andrea Rossi, de E-Cat en LENR.
(www.animpossibleinvention.com)http://animpossibleinvention.com/get-the-bookhttps://animpossibleinvention.com/blog


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN