INDUSTRIAL HEAT’s AANKOOP VAN DE E-CAT IS EEN BELANGRIJKE BEVESTIGING VAN ROSSI EN EEN BOOST VOOR LENR

Door: Frank Acland

25 januari 2014

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2014/01/industrial-heats-acquisition-of-e-cat-is-major-endorsement-of-rossi-boost-for-lenr


De aankondiging gisteren (24 januari 2014) door Industrial Heat, LLC van de aankoop door hen van de rechten voor Andrea Rossi’s E-Cat technologie, is volgens mij één van de meest belangrijke mijlpalen in het gehele LENR verhaal tot nu toe. We hebben nu een bedrijf dat is opgericht door serieuze en ervaren professionals (JT Vaughn en Tom Darden, beiden van Cherokee Ivestment Partners) die veel geld hebben gestoken in de uitvinding van Andrea Rossi en die nu publiekelijk naar buiten treden en er positief over zijn.

Gedurende jaren hebben Andrea Rossi’s beweringen te maken gehad met hardvochtige critici en sceptici die een hoop invloed hadden op de publieke opinie en de E-Cat werd niet serieus genomen door de meeste opiniemakers in de wetenschap en de media. Ik denk dat de aankondiging van vandaag het begin zal zijn van een andere wijze waarop veel mensen naar de E-Cat zullen kijken. Ik verwacht niet dat de sceptici meteen zullen afhaken, maar gaande de tijd denk ik dat hun tegenwerpingen meer en meer ongeloofwaardiger worden en dat hun invloed belangrijk zal afnemen.

Er moet worden opgemerkt dat in het persbericht van vandaag, Industrial Heat niet alleen het Levi rapport noemt, dat vorig jaar werd gepubliceerd en waarin de technologie geldig werd verklaard, en dat van invloed was op de aankoop van de E-Cat, maar zij melden ook dat ‘als toevoeging, er prestatie bevestigende tests werden uitgevoerd in het bijzijn van Industrial Heat personeel en welke werden gecertificeerd door een onafhankelijke expert.’

Ik zie geen overtuigendere reden voor de heren Vaughn, Darden en andere investeerders om deze stap te nemen dan het feit dat zij weten dat de technologie echt is en dat het werkt op acceptabele industriële prestatieniveaus. Deze mensen zullen zeker op de hoogte zijn geweest van de controversiële aard van deze technologie en zullen zeker niet over één nacht ijs zijn gegaan bij het nemen van deze stap, wetende dat investeren in iets dat fraude is behoorlijke schade aan hun reputaties veroorzaakt en dus ook aan hun andere zaken. Zij zullen beslist andere gekwalificeerde experts geraadpleegd hebben om alles van Rossi’s techniek dubbel te checken voordat men tot aankoop overging.

Er was afgelopen zomer (2013) een belangrijke aankondiging van Andrea Rossi over hoe zijn partner is staat was gebleken in hun fabriek zelf van begin tot eind een E-Cat te maken, zonder zijn hulp, en dat die net zo goed werkte als degene die hij zelf maakt. Dat moet een zeer belangrijk moment zijn geweest voor allen die erbij betrokken waren.

Volgens mij moet de aankondiging van vandaag overal ter wereld rimpelingen veroorzaken. Er zijn over de gehele wereld goedgeïnformeerde mensen die aandacht aan de E-Cat schenken en deze verklaring van vertrouwen van Industrial Heat, LLC, om uit de schaduw te stappen en publiekelijk aan te kondigen dat zij de techniek bekrachtigen, zal niet ongemerkt voorbij gaan aan wijze en serieuze waarnemers. En dit persbericht doet meer dan mensen overtuigen dat de E-Cat echt is. Het toont dat het onderwerp LENR een legitiem onderzoeks- en ontwikkelingsgebied is. Er zullen absoluut mensen zijn die zich realiseren dat als Andrea Rossi iets kan maken als de E-Cat, anderen dat ook kunnen. Als eenmaal een zo belangrijke ontdekking als deze is bevestigd, dan zullen ambitieuze en nieuwsgierige mensen trachten Rossi’s inspanningen te evenaren.

Ik denk dat dit een zeer grote dag is voor Andrea Rossi, maar het kan wel eens blijken dat het een nog veel grotere dag is voor LENR in het algemeen.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN