HEBBEN ROSSI EN IH EEN CONFLICT OVER PRODUCTIE?

Door: Frank Acland

25 april 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/04/25/rossi-and-ih-conflict-over-production-hhiram


Het volgende werd gepost door Hhiram.

Gisteren was er een interessante uitwisseling op het JONP tussen Gene en Rossi:

Gene
April 24, 2016 at 1:10 AM

Dr Andrea Rossi,

In het verleden heeft u al op dit blog geschreven dat u werkte aan een massaproductiefabriek. Dat was meer dan drie jaar geleden.

Cheers,

Gene

-----------------------------------------

Andrea Rossi
April 24, 2016 at 7:52 AM

Gene,

Dat is waar. Toen begonnen in de lente van 2012 de gesprekken met Cherokee, zij waren heel serieus en dus veranderde ik van strategie, omdat ik in die tijd overtuigd was dat Cherokee werkelijk van plan was een groot productiebedrijf op te zetten, geen financiële speculatie. Ik had het fout.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Kan de oorzaak van het conflict tussen IH en Rossi liggen in de beslissing van IH om samen te gaan met Chinese fabrikanten? Rossi heeft herhaaldelijk beweerd dat zijn doel is een grote fabricagevoorsprong te hebben over de gekopieerde imitatieproducten die onvermijdelijk vanuit China zullen volgen.

De tijdlijnen van IH’s afspraken met belanghebbenden in China en het begin van hun conflict met Rossi (ongeveer halverwege de 1 jaar lange test) lijken overeen te komen.

Zoals Rossi suggereert, een mogelijkheid is dat IH (en hun hoofdbedrijf Cherokee) geen deelnemer met hem wilde zijn in de feitelijke productie van E-Cat systemen in de VS. Rossi lijkt te menen dat hij hierop werd misleid en dat in plaats van een partnerschap met hem bij de feitelijke productie, IH was geïnteresseerd (misschien zelfs vanaf het begin) in het investeren in productie ergens anders (mogelijk gebaseerd op het E-Cat IP dat ze van Rossi hadden verkregen).

Als dat waar is, dan lijkt het begrijpelijk dat Rossi dit ziet als een daad van verraad en daar furieus over is.

Hhiramhttp://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN