ROSSI HOOPT OP PUBLIEKE PRESENTATIE DIT JAAR VAN DE E-CAT X CENTRALE

Door: Frank Acland

25 februari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/02/25/rossi-hopes-for-public-demo-of-e-cat-x-plant-this-year


Nu de test met de 1MW centrale voorbij is, heeft Andrea Rossi inmiddels vele malen gezegd dat hij nu al zijn inspanningen focust op de ontwikkeling van de E-Cat X en om te trachten die gereed te maken voor massaproductie. Het lijkt erop dat hij zijn zinnen heeft gezet op het nog dit jaar op de markt brengen van centrales en om tevens de centrale publiekelijk te presenteren.

Hier zijn enkele commentaren over deze presentatie:

Andrea Rossi
February 25, 2016 at 7:37 AM

Rick Norris,

We vorderen zeer goed en wellicht kunnen we binnen enkele maanden een fantastische presentatie houden. Maar het kan ook mislukken, dus moeten we eraan werken, werken, werken.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

---------------

Patrice Delvoux,

Ik hoop dat we het in 2016 draaiende hebben, we zullen het officieel presenteren en als dat het geval is zal de informatie waarom je vraagt worden vrijgegeven. F9.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

---------------

Vraag: De presentatie waarover u het hebt, zal dat een besloten presentatie zijn, of ook voor het algemene publiek toegankelijk zijn?

Andrea Rossi
February 25, 2016 at 1:00 PM

Frank Acland,

Het zal een zeer belangrijke presentatie van een product zijn. Het moet zorgvuldig bekeken worden, maar mijn bedoeling is om het publiekelijk te maken. Dit vraagstuk moet besproken worden met de mensen waarmee we tot een akkoord moeten komen.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Als Rossi een groots opzien wil baren, dan zal een presentatie van de E-Cat X absoluut de manier zijn om wereldwijde aandacht te verkrijgen. Maar een publieke presentatie zonder geverifieerde gegevens om het te ondersteunen zal ook weer verdacht zijn, dus het verkrijgen van gecertificeerde resultaten voor de 1MW centrale zal een belangrijke stap zijn bij het opbouwen van geloofwaardigheid die nodig is om dit serieus genomen te laten worden.

We weten niet of deze presentatie in feite nog dit jaar zal plaatsvinden, maar het lijkt erop dat Rossi en Co. momenteel zo snel als ze kunnen vooruit trachten te komen. Als er positieve resultaten door een gerespecteerde onafhankelijke partij worden gepubliceerd, dan denk ik dat het verkrijgen van een investeringskapitaal veel eenvoudiger wordt, want er zal heel veel geld nodig zijn om een ‘omvangrijke’ productie van E-Cats mogelijk te maken, iets waar Andrea Rossi regelmatig over heeft gesproken.


UPDATE - 25 februari 2016

Met dank aan pg voor het plaatsen van dit commentaar afkomstig van het JONP:

Andrea Rossi
February 25, 2016 at 5:07 PM

Koen Vandewalle,

Ik ben niet alleen een uitvinder, ik ben ook de man die de E-Cats gaat industrialiseren. In feite heb ik zojuist mijn bespreking met ABB afgerond, zij zullen de geautomatiseerde assemblagelijn realiseren. We zijn behoorlijk gevorderd hiermee. Zoals ik al eerder zei, de beste verdediging van ons intellectuele eigendom zal de snelheid en de economische schaal zijn waarmee we de E-Cats zullen produceren. F9.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossihttp://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN