ROSSI: “ALLE ENERGIEBRONNEN MOETEN WORDEN GEÏNTEGREERD ANDERS ZAL LENR GESTOPT WORDEN”

Door: Frank Acland

27 januari 2017

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/01/27/rossi-all-the-energy-sources-must-be-integrated-otherwise-lenr-will-be-killed


Gedurende de jaren heeft Rossi, als hem werd gevraagd of hij denkt dat de E-Cat de energie-industrie radicaal zal veranderen en alle andere energiebronnen en -technologie zal vervangen, iets gezegd in de trant van: “Alle energiebronnen zullen worden geïntegreerd”. Ik heb me vaak afgevraagd waarom hij dat bleef zeggen omdat het voor mij leek dat het op de markt brengen van de E-Cat juist zou zijn omdat het grote voordelen op andere opties heeft, zoals een hogere energieopbrengst, goedkoper, niet radioactief, geen uitstoot, enz.

Vandaag herhaalde Rossi die uitspraak op het Journal of Nuclear Physics nogmaals op de vraag: “Kunt u, als u wat tijd hebt’ aub. verduidelijken waarom ‘alle’ energiebronnen geïntegreerd moeten worden?”, maar Rossi voegde er deze keer iets aan toe:

Andrea Rossi
January 26th, 2016 at 3:58 PM

Koen Vandewalle,

Alle energiebronnen moeten worden geïntegreerd, anders zal LENR gestopt worden.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Dat is een interessante draai en dat zal een aantal vragen oproepen over wie of wat LENR zal stoppen en hoe het dan gestopt zal worden. Andrea Rossi heeft natuurlijk toegang tot een hoop informatie vanwege zijn positie als CEO van Leonardo Corporation, dienend onder een board of directors (tot nu toe niet geïdentificeerd) van een investeringsfonds dat eigenaar is van Leonardo.

Het is niet zo moeilijk om te denken aan de wereldwijde huidige machtige belangen, die niet zitten te wachten op een grote ontwrichting van het energie status-quo. Aan de andere kant horen we Rossi praten over voorbereidingen voor een ‘omvangrijke’ productie en verspreiding van zijn E-Cat technologie, iets dat niet klinkt als dat hij wel een stap op de markt zal zetten, maar niemand tegen de haren in wil strijken.

We weten niet wat Rossi allemaal weet als het gaat om de E-Cat en zijn zakelijke omstandigheden. Misschien is hij te voorzichtig, of wellicht heeft hij een goede reden om over integreren te praten.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN