INDIASE KRANT VOORSPELT DAT KOUDE KERNFUSIE ENERGIE VOOR HUIZEN GAAT LEVEREN

Door: Frank Acland

26 maart 2018

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://e-catworld.com/2018/03/26/indian-newspaper-predicts-cold-fusion-to-power-homes


Alweer kijkt een Indiase krant naar de staat van het LENR/koude kernfusie onderzoek en voorspelt dat het niet lang zal duren eer de technologie naar een bepaald niveau is ontwikkeld waarop het in staat is op zeer lage kosten energie voor huishoudelijke doeleinden te leveren.

Het artikel is gepubliceerd op 26 maart 2018 in The Pioneer en is getiteld: “Cold Fusion to Power Households” (Koude kernfusie om huishoudens van energie te voorzien)
http://www.dailypioneer.com/nation/cold-fusion-to-power-households.html

Hier is een samenvatting:

Na 30 jaar komen Japanse wetenschappers naar buiten met verslagen die waarnemingen bevestigen tijdens koude kernfusie experimenten. Een onderzoeksteam, waaronder wetenschappers van Toyota, Nissan Motor en de universiteiten van Tohoku, Kobe, Kyushu en Nagoya, heeft ontdekt dat er warmte-energie vrijkwam op kamertemperatuur. Professor Emeritus Akito Takahashi, de leider van de teams, heeft een antwoord op vragen gesteld door wetenschappers, zoals onlangs van Dr. Raj. “Het kan multi-body fusie zijn dat zich voordoet in een uitzonderlijk kleine ruimte,” zei hij.

De eminente cardioloog Dr. B.M. Hedge heeft erop gewezen dat transmutatie in het menselijk lichaam van kalium naar natrium gelijk is aan de vrijgave van warmte tijdens koude kernfusie. Het onderzoeksteam zegt dat het mogelijk was om 1 kilowatt aan warmte op te wekken, iets dat tweemaal de orde van grootte meer is dan de huidige reacties, door het verbeteren van de samenstelling van het monster, het vergroten van het reactiecomponent en het uitproberen van veranderingen in de temperatuurcondities.

Eén van de experts die voor dit artikel werd geraadpleegd, is de Indiase kernfysicus Mahadeva Srinivasan, welke het voormalige hoofd was van de afdeling Neutronen Fysica aan het Bhabha Atomic Research Centre in Mumbai en welke nu een privé LENR consultant is. Hij werd onlangs geïnterviewd door Ruby Carat van Cold Fusion Now in het kader van haar serie podcasts waarin ze praat met mensen werkzaam op het gebied van LENR.

Hij vertelde Ruby dat hij nagenoeg in zijn eentje heeft getracht het LENR onderzoek weer nieuw leven in te blazen nadat koude kernfusie op grote schaal werd afgewezen door de wetenschappelijke gemeenschap. Hij heeft onlangs zijn inspanningen gefocust op het trachten interesse op te wekken bij de leden van het huidige BJP van de Indiase overheid, onder leiding van minister-president Narendra Modi, en heeft bij die pogingen wat succes gehad, waarbij van het ministerie van duurzame energie een gelimiteerd budget beschikbaar kwam om vier LENR onderzoekteams in India aan het werk te zetten. Hij vertelde Ruby dat drie teams van de vier momenteel werken aan Parkhomov-stijl experimenten met nikkelpoeder en waterstof, maar hij verwacht dat ze het ook gaan proberen met zware waterstof (deuterium).

Ruby’s interview met Dr. Srinivasan vind je op de volgende link:
http://coldfusionnow.org/cfnpodcasthttp://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN