ROSSI: TESTEN MET MEERDERE QUARKX REACTOREN VOOR DE PRESENTATIE

Door: Frank Acland

27 juli 2017

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://e-catworld.com/2017/07/27/rossi-testing-multiple-quarkx-reactors-for-presentation


Het onlangs gepubliceerde Rossi-Gullström document beschrijft een experiment met slechts één E-Cat QX reactor aangesloten op de meetapparatuur. Andrea Rossi meldt nu dat ze zijn begonnen met het testen van meerdere QX units die zullen worden gecombineerd om de energie ouput binnen de warmtewisselaar te laten toenemen. Dit kan een belangrijke test zijn omdat Rossi altijd heeft gezegd dat het definitieve plan met zijn QX reactoren is om daarmee in staat te zijn verwarmingseenheden te maken zo klein of zo groot als nodig is door het eenvoudig combineren van zijn QX’s tezamen.

Tot nu toe lijkt het er niet op dat ze eerder gebundelde QX’s hebben getest. Hier zijn een paar commentaren van Rossi over dit onderwerp op het JOPN:

Paul
July 26, 2017 at 12:21 PM

Dr. Rossi,

Ik heb uw voortgang gevolgd sinds uw publiekelijke demonstratie samen met Sergio Focardi. Die voortgang is verbazingwekkend om te volgen.

U verklaarde eerder: “Vandaag hebben we een aanzienlijke vooruitgang geboekt bij het verhogen van de energie van het apparaat dat tijdens de demonstratie zal worden gepresenteerd.”

1. Is dat verhogen van de energie vanwege het toevoegen van meer QX reactoren aan de setup van de demonstratie of vanwege veranderingen aan de QX en de meetapparatuur?
2. Als het door het samenvoegen van QX reactoren komt, heeft u dan een ruwe schatting van de output energie die u voor ogen hebt?

Andrea Rossi
July 26, 2017 at 3:41 PM

Paul,

1. We zetten meer modules parallel
2. Tussen de 200 en 500 watt

Dank voor je hoffelijkheid en steun

Andrea Rossi

----------------------------

Mark
July 26, 2017 at 9:20 AM

Beste Dr. Rossi,

U zegt dat u de energie gaat verhogen. Is dat door het combineren van meerdere E-Cat QX tezamen? Kunt u bij benadering aangeven hoeveel u er laat zien tijdens de demonstratie?

Andrea Rossi
July 26, 2017 at 3:46 PM

Mark,

We plaatsen 20 modules aan elkaar. Vandaag hebben we de gehele dag gewerkt aan het apparaat voor de demonstratie, het werkt.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

--------------------------------

Steven N. Karels
July 26, 2017 at 6:43 PM

Beste Andrea,

1. Hoeveel in parallel?
2. Allemaal onder controle van één controlesysteem?
3. Nog steeds geen fase verandering?

Andrea Rossi
July 26, 2017 at 8:04 PM

Steven N.Karels,
1. We zullen zien. Onze gemiddelde module, zonder een risicovol draaien, heeft een energie van 10 watt, nu werken we eraan om ze samen te bouwen in een kleine ruimte.
2. Ja.
3. Ja, we zullen de toevoer verhogen om de temperatuur onder de 100 graden Celsius te houden, slechts om de metingen eenvoudiger te maken.

Gelijkstroom, vloeistoffase maakt van de test een eenvoudige zaak.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

-----------------------------

Rossi heeft onlangs gezegd dat het maximum aantal QX reactoren dat door één enkel controlesysteem van stroom kan worden voorzien, zoals gebruikt in het Rossi-Gullström document, 100 is. Het lijkt erop dat Rossi’s team mikt op een hogere output energie tijdens de demonstratie, maar dat ze heel voorzichtig zijn om het systeem niet te overbelasten. Rossi heeft gezegd dat ze in het verleden problemen hebben gehad met de hitte die door de QX via de koperdraden werd teruggeleid naar het controlesysteem en daarbij de componenten vernielde, dus ben ik er zeker van dat dat een zorg zal zijn als er nog meer hitte wordt opgewekt.

Rossi heeft tot nu toe geweigerd te vertellen hoe hoog de energie is die wordt verbruikt door het controlesysteem. Ik denk dat een meer effectieve demonstratie kan worden uitgevoerd als de output energie van de gecombineerde QX reactoren hoger is dan wordt verbruikt door het controlesysteem en misschien dat ze daarom werken aan het verhogen van de output energie.


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN