TOM DARDEN OVER LENR: INTERVIEW IN FORTUNE MAGAZINE

Door: Frank Acland

27 september 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/09/27/tom-darden-on-lenr-interview-in-fortune-magazine


Met dank aan Bachcole voor het delen hiervan en het benadrukken van de LENR punten!

Er staat een interview in Fortune Magazine met Cherokee Investment Partners CEO Tom Darden over zijn betrokkenheid bij het investeren in LENR technologieën.

Hier is de link: http://fortune.com/2015/09/27/ceo-cherokee-investment-partners-low-energy-nuclear-reaction

Hier een paar korte fragmenten:

Vraag: Dus u bent optimistisch?

Antwoord: Ja, in feite is Rossi onlangs een belangrijk Amerikaans patent toegekend, dat is onderdeel van hetgeen waarvoor wij een licentie hebben, het dekt het gebruik van nikkel, platina of palladiumpoeders, alsook andere componenten in zijn hitteproducerende apparaat. Dit is momenteel slechts één van de zeer weinige LENR-gerelateerde patenten.

Maar laat me één ding heel duidelijk maken. We weten nog niet zeker of het commercieel haalbaar is. We hebben meer dan 10 miljoen dollar in Rossi en andere LENAR technologie geïnvesteerd en we zullen aanmerkelijk meer dan dat moeten spenderen voordat we het zeker weten, want we willen alle testen vermorzelen. (Onlangs heeft Woodford Investment Management uit Engeland zich bij ons aangesloten, dat betekent een veel grotere investering in onze internationale LENR activiteiten, dus we zitten goed bij kas.)

Veel van wat Tom Darden zegt is geen schokkend nieuws, maar er is één punt waar ik nieuwsgierig naar ben en dat is dat Darden spreekt over een Russische wetenschapper in Zwitserland die een replica van de E-Cat heeft gemaakt. We hebben gehoord van een aantal Russische kopieerders die in Rusland werken, maar dit is de eerste waarvan ik hoor dat hij in Zwitserland werkt.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN