RECHTSZAAK ROSSI VERSUS IH BEGONNEN OP 28 JUNI

Door: Frank Acland

29 juni 2017

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://e-catworld.com/2017/06/29/ross-v-ih-trial-begins-on-june-28th


We hebben hier (ecatworld) het afgelopen half jaar vele discussies gevoerd betreffende de rechtszaak Rossi versus Industrial Heat en er zijn honderden documenten gepost die op deze zaak betrekking hebben. Nu is het moment gekomen waarop Andrea Rossi heeft gewacht, ‘zijn optreden voor de rechtbank’ is aangebroken.

De meeste mensen in de wereld hebben daar geen enkel besef van. Ik denk dat er slechts een paar mensen van op de hoogte zijn dat er een multimiljoenen rechtszaak over koude kernfusie/LENR gaande is. Het is dan ook geen verrassing dat de nieuwsagentschappen geen aandacht aan deze zaak besteden, omdat LENR ofwel afgewezen of genegeerd wordt door de meerderheid van de verslaggevers en betweters.

Gelukkig voor hen die geïnteresseerd zijn in deze gebeurtenis, is er iemand die de rechtszaak in Miami, Florida, bijwoont en daar online verslag van doet. Het is Abd Lomax, die op deze website (ecatworld) regelmatig berichten postte en een website heeft genaamd: Cold Fusion Community. Het lijkt erop dat zijn website een belangrijke bron zal worden voor hen die geïnteresseerd zijn in de voortgang van de zaak. De link naar zijn website is: http://coldfusioncommunity.net

Volgens Abd ging de eerste dag voornamelijk voorbij met het installeren van de jury en het geven van openingsverklaringen door de advocaten. Hij zegt dat Rossi’s advocaat, Brian Chaiken, materiaal gebruikte afkomstig van een recente post op de Sifferkoll website.

Ik ben blij dat er tenminste één persoon aanwezig is die de tijd en moeite neemt de rechtszaak bij te wonen en bereid is om daar voor ons verslag van te doen.


UPDATE 6 juli 2017:

SCHIKKING OP DAG 4 INZAKE DE RECHTSZAAK ROSSI VERSUS DARDEN (INDUSTRIAL HEAT)!

ALLE EISEN EN TEGENEISEN ZIJN INGETROKKEN, DE JURY IS NAAR HUIS GESTUURD.

Andrea Rossi
July 5, 2017 at 5:53 PM

Gennady,

Op verzoek van de advocaten van beide partijen vallen de voorwaarden van de schikking voor altijd onder een geheimhoudingsovereenkomst. Persoonlijk ben ik blij dat ik weer onbelemmerd aan het werk kan gaan met de E-Cat. Ik zal definitief nooit meer over de onderwerpen van de rechtszaak praten, die zijn verleden tijd. De strijd is over, we moeten nu gaan werken aan een constructieve toekomst. Vanaf nu zal ik weer communiceren met onze lezers (op zijn blog, vert.).

Hartelijke groeten,

Andrea Rossihttp://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN