E-CAT COM WEBSITE GEÜPDATE OM RELATIE MET HYDRO FUSION WEER TE GEVEN

Door: Frank Acland

28 maart 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/03/28/e-cat-com-website-updated-to-reflect-relationship-with-hydro-fusion-becktemba


Het volgende werd onder de aandacht gebracht door becktemba:

De E-Cat com website is geüpdate om de relatie met Hydro Fusion weer te geven voor wat betreft hun Leonardo Corporation licenties.

Er staat:

‘Hydro Fusion Ltd is opgericht in 2011 en is een in Engeland gevestigd bedrijf gespecialiseerd op een aantal gebieden van energieproductie. We opereren vanuit ons hoofdkantoor in Londen en vanuit ons agentschap in Stockholm, zie de contactpagina voor meer informatie.

Hydro Fusion Ltd beheert ECAT.com als de Officiële ECAT website van Leonardo Corporation en het is de toekomstige basis voor alle officiële ECAT gerelateerde informatie.

Als zijnde Leonardo Corporation’s Noord-Europese Licentiegroep sinds 2011, spelen wij een belangrijke rol bij de vercommercialisering van alle ECAT producten.

Hydro Fusion’s ECAT licentiegebied beslaat meer dan 10% van ‘s werelds Bruto Nationaal Product en energieconsumptie. Hydro Fusion is de exclusieve ECAT licentiehouder voor een groot aantal landen, inclusief Engeland en Zweden.’

De inhoud van de website is meer veelomvattend en met een gestroomlijnder uiterlijk en snellere respons. De website lijkt te zijn geüpdate met enkele nog niet eerder getoonde schetstekeningen zoals deze:


http://hydrofusion5.wpengine.com/wp-content/uploads/Modules-872752.jpg

De websites Hydrofusion.com en Ecat.com zien er over het algemeen identiek uit. Het lijkt erop dat de E-Cat website uiteindelijk de Hydro Fusion website zal vervangen, een dergelijke aanpassing zou logisch zijn als E-Cat de benaming voor het product wordt. Zoals Ford haar website Model-T zou noemen. Ik verwacht dat ergens in de toekomst ook Leonardo Corporation een aparte bedrijfswebsite zal hebben, als het niet zal overgaan in een andere groepering.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN