ROSSI: NIEUWE PARTNER HEEFT BEPAALDE MATE VAN ZEGGENSCHAP

Door: Frank Acland

28 september 2017

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://e-catworld.com/2017/09/28/rossi-new-partner-making-decisions


Hier hebben we ons al eerder bevonden. Terug in 2012 begon Rossi melding te maken van een nieuwe partner waarmee hij een overeenkomst had gesloten voor hulp bij het ontwikkelen van zijn E-Cat technologie. Uiteindelijk ontdekten we dat zijn partner Cherokee/Industrial Heat was, en we weten allemaal hoe dat zich ontwikkelde.

Nadat hij zich uit die relatie had geworsteld, na een lange en kostbare rechtszaak, lijkt het erop dat er nu een nieuwe partner is. Opnieuw wil Rossi niet bekendmaken wie het is, maar het lijkt erop dat het een partner is die Rossi kan helpen bij de vercommercialisering van de E-Cat. Ik weet het niet zeker, maar ik vermoed dat de ‘belangrijke test’ die afgelopen week plaatsvond, een soort van validatie voor de partner was. Rossi heeft beweerd dat het doel van Sigma 5 zowel een mijlpaal voor hem als voor zijn partner is.

Hier zijn een vraag en antwoord van vandaag over dat onderwerp op het Journal of Nuclear Physics:

Patrick Ellul
September 28, 2017 at 2:53 AM

Beste Andrea,

Het lijkt alsof u een bepaalde mate van zeggenschap over uw product verliest als u zegt: “Die kwestie hangt niet van mij af.” Is dat vanwege uw nieuwe partner/s?

Hartelijke groeten,

Patrick

Andrea Rossi
September 28, 2017 at 6:43 AM

Patrick Ellul,

Ja.

Vriendelijke groeten,

Andrea Rossi

Rossi’s quote: “Die kwestie hangt niet van mij af.” waaraan Patrick Ellul refereert, is afkomstig van een vraag op het JONP gisteren, toen iemand hem vroeg of de gevestigde media ook voor de geplande demonstratie worden uitgenodigd.

Ik denk dat het duidelijk is dat Rossi partners nodig heeft om hem financieel te helpen als hij zijn doel van massaproductie van de E-Cat’s wil bereiken. En in dat geval zal Rossi iets van zeggenschap moeten opgeven. Men mag wel hopen dat de contracten die hij tekent gunstiger zijn dan die met Industrial Heat. In mijn laatste interview met hem gaf hij toe dat hij wat naïef was toen hij dat contract tekende, maar dat hij nu een legitiem team heeft dat ervaring genoeg heeft om hem te helpen niet meer van dergelijke vergissingen te maken.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN