WAAROM HOUDEN DoS
(Amerikaanse Ministerie Van Buitenlandse Zaken), DoD (Amerikaanse Ministerie Van Defensie), WERELD BANK, NORTHROP GRUMMAN EN BECHTEL HEEL GOED EEN OOGJE IN HET ZEIL ALS DIT SLECHTS EEN SAMENZWERING ZOU ZIJN?

Door: Sifferkoll

1 juni 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.sifferkoll.se/sifferkoll/why-are-dos-dod-world-bank-northrop-grumman-and-bechtel-keeping-a-close-eye-if-this-is-only-a-conspiracy


Als Rossi, LENR en deze hele saga alleen van belang is voor een select groepje geobsedeerde individuen dat een niet-bestaand fenomeen bespreekt, waarom zouden dan de hierboven genoemde instellingen (IP nummers zijn gecontroleerd) alles meteen lezen wat hier (Sifferkoll) wordt geschreven… ??

En dit voorbeeld is slechts van de laatste 48 uur. Terugkijkend in de logs lijkt het dat de interesse van het Amerikaanse ministerie van Buitenlandse Zaken in Sifferkoll een paar dagen na het uitgeven van het persbericht door Apco begon, toen ik mijn artikel plaatste over mijn verwachting dat Industrial Heat het ERV testverslag niet zou vrijgeven. De andere instellingen begonnen mijn blog te lezen nadat de aanklacht was ingediend.

Wat tevens ook interessant is, is dat mijn artikelen nauw gevolgd worden door Saoedische IP nummers. Omdat ik de opzet van het Saoedische Internet niet ken, kan deze conclusie wellicht wat vergezocht zijn. Toch valt het op omdat het er meer zijn dan vanuit andere landen het geval is, die zijn meer verschillend of niet-geregistreerd.

1000 bezoekers op Sifferkoll

Bovenstaande kaart toont het aantal bezoeken per land. De ‘groene’ schaal ligt echter ergens tussen Italië en Noorwegen. De Scandinavische landen geven ruwweg meer dan 10 maal meer bezoekers dan andere landen zoals Noord-Amerika en de Europese landen.


Opmerking Paul Harmans - Energy Catalyzer NL
Nederland is op die kaart dus niet alleen groen vanwege ons vele gras!


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN