WAT ZAL DE GROTE ONTHULLING VAN ROSSI OM MIDDERNACHT (US EASTERN TIME) ZIJN?

Door: Frank Acland

30 december 2015

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2015/12/30/big-reveal-from-rossi-at-midnight-new-years-eve


Andrea Rossi schreef op 30 december het volgende intrigerende commentaar op het Journal of Nuclear Physics:

Andrea Rossi
December 30th, 2015 at 1:36 PM

Domenico Canino,

Dank je voor je vertrouwen. Om de waarheid te zeggen, het perspectief van de E-Cat X is enorm. We zullen binnenkort op dit onderwerp terugkomen, de afgelopen nacht had ik een droom: om middernacht, als het nieuwe jaar wordt geboren, wat inhoudt om 00:00 op 1 januari 2016, zal ik bij de centrale zijn en zal ik de fles Korbel (een zeer goede Amerikaanse champagne) ontkurken om dat te vieren. Ik zal op dat moment alleen bij de centrale zijn, met enkel een paar beveiligers. Onmiddellijk daarna zal ik hier schrijven wat de E-Cat X is en wat ik ermee wil gaan doen.

Moge god met je zijn en ook met al onze andere lezers,

Andrea Rossi

Andrea Rossi heeft daarna bevestigd dat hij inderdaad om middernacht op oudejaarsavond iets zal schrijven. Gelukkig Nieuwjaar voor iedereen die e-catworld.com bezoekt en laten we hopen dat 2016 aan onze verwachtingen voldoet met betrekking tot enkele speciale gebeurtenissen op het gebied van gevorderde energietechnologie.

Het zal interessant zijn om van Andrea Rossi om middernacht iets over de E-Cat X te horen, maar ik kan mij niet voorstellen dat hij op dat tijdstip belangrijke geheimen op het JONP gaat weggeven.


Opmerking Paul Harmans - Energy Catalyzer NL
US Eastern Standard Time loopt 6 uur achter op de tijd in Nederland, dus middernacht 00:00 in US Eastern Time is 06:00 in de morgen in Nederland.
http://www.worldtimebuddy.com/est-to-netherlands-amsterdam


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN