MEER VAN ROSSI OVER DE BEPERKTE TOEGANG TOT DE PRODUCTIERUIMTE VAN DE KLANT

Door: Frank Acland

2 augustus 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/08/02/more-from-rossi-on-restricted-access-to-the-customers-plant


Andrea Rossi beantwoorde vandaag een vraag op het Journal of Nuclear Physics en dat verschaft wat meer informatie over de beperkingen opgelegd aan Industrial Heat aangaande de toegang tot de productieafdeling van de klant gedurende de 1 jaar durende test van de E-Cat centrale die plaatsvond in Doral, Florida. Rossi werd gevraagd of Industrial Heat toegang had tot het deel van de fabriek waar de productie van de klant plaatsvond en of zij in staat waren om de temperatuur in die ruimte te meten? Zijn antwoord was:

Andrea Rossi
August 1, 2016 at 7:36 PM

Susan Cordasco,

Absoluut niet. Niemand van IH heeft ooit de locatie betreden waar de productie van de klant plaatsvond, dat was gebaseerd op een overeenkomst getekend door IH en de klant en dat was op basis van het feit dat beide betrokken partijen niet de locatie van de ander mochten betreden. Tussen die twee locaties bevond zich een afscheiding en die werd nooit door IH gepasseerd. Ik weet dat omdat een dergelijke overeenkomst ook door mij, als verantwoordelijke voor de veiligheid in de buurt van de E-Cat, werd ondertekend.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

Gebaseerd op Rossi’s antwoord hier, ben ik er behoorlijk zeker van dat de onderstaande afbeelding van de locatie is waar de test met de 1MW E-Cat plaatsvond. Rossi heeft het over een afscheiding tussen de E-Cat centrale en de productieafdeling van de klant en die afscheiding is duidelijk op de foto te zien. Rossi heeft al eens aangegeven dat de deuren van de centrale aan het ene eind geopend waren, ook dat is hier te zien. Er zijn twee pijpen te zien tussen de twee locaties. Ik vermoed dat de bovenste pijp de stoom aan de klant levert en de onderste het water terugvoert, dat volgens Rossi via de E-Cat centrale opnieuw werd verhit tot stoom.


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN