NIEUW VERSLAG VAN ALEXANDER PARKHOMOV
Bovenmatige hitteproductie en isotopenveranderingen bij E-Cat replica test

Door: Frank Acland

1 december 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/12/01/new-reports-from-alexander-parkhomov-excess-heat-production-and-isotopic-shifts-in-e-cat-replication-attempt


Met dank aan het Martin Fleischmann Memorial Project voor het op hun facebookpagina samenstellen van de onderstaande links en afbeeldingen betreffende een nieuw verslag van de Russische onderzoeker Alexander Parkhomov. Parkhomov tracht voortdurend Rossi’s E-Cat te kopiëren.

Parkhomov’s presentatie en documentatie zijn in het Russisch, hopelijk zal er binnenkort een vertaling beschikbaar zijn. Uit de onderstaande afbeelding blijkt dat er gedurende de 40 dagen testrun, in de as enkele veranderingen in de isotopenopbouw voorkomen, hoewel niet zoveel als is gerapporteerd in Rossi’s Lugano testresultaten.


https://www.facebook.com/MartinFleischmannMemorialProject

Martin Fleischmann Memorial Project
1 december om 7:20

New publication from Alexander Parkhomov sees 640 MJ of excess heat over 40 days and "significant changes in the isotopic composition of lithium and nickel"

Presentation was made at People's Friendship University on 24 November 2016 where he said that the excess power was 300 watts and 180 kWh of excess heat over the 40 days run.

https://goo.gl/dxl3RT

Here is a video of the event.
https://goo.gl/ySgKTb

Publication of older work...
https://goo.gl/emT0hN


Update 4 december 2016: Engelse vertaling beschikbaar

Met dank aan Bob Higgins van het MFMP voor het verschaffen van deze Engelse vertaling van het nieuwe verslag van Alexander Parkhomov, je vindt de vertaling hier:
https://drive.google.com/file/d/0Bz7lTfqkED9Wdm1NeEtxMFJLTmM/viewhttp://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN