LEONARDO CORPORATION GEEFT PERSBERICHT UIT WAARIN ZE DE BEËINDIGING VAN DE LICENTIE VAN INDUSTRIAL HEAT AANKONDIGEN

Door: Frank Acland

2 juni 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/06/02/leonardo-corporation-issues-press-release-announcing-termination-of-industrial-heat-license


Het volgende persbericht werd op Leonardo Corporation’s ecat.com website geplaats:

INDUSTRIAL HEAT VERLIEST LICENTIE VOOR ROSSI’s ‘E-CAT’

Vandaag, 2 juni 2016, kondigt Leonardo Corporation aan dat het de licentie voor de E-Cat technologie, toegekend aan Industrial Heat LCC, heeft beëindigd. Met onmiddellijke ingang heeft Leonardo Corporation nu als enige het exclusieve recht op het intellectuele E-Cat eigendom in alle landen die voorheen via een licentie aan Industrial Heat LCC waren toegewezen. Volgens Leonardo Corporation ligt de beslissing om de licentie van Industrial Heat LCC te beëindigen in de weigering van Industrial Heat LCC het overeengekomen licentiebedrag te betalen.

De licentie die voorheen was toegekend aan Industrial Heat LCC gaf het bedrijf de exclusieve rechten om het intellectuele E-Cat eigendom te gebruiken in de landen Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, de Caraïben, China, Rusland, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

In een poging om vertraging te voorkomen bij het commercieel beschikbaar stellen van de de E-Cat units in de bovengenoemde landen, zal Leonardo Corporation met toewijding samenwerken met haar strategische partners om een nieuwe fabricage- en distributiestrategie voor deze landen te ontwikkelen. Voor klanten gevestigd in deze landen moet vanaf nu alle gewenste informatie betreffende de E-Cat opgevraagd worden bij Leonardo Corporation, zowel rechtstreeks of via haar website.

Als gevolg van de beëindiging van Industrial Heat LLC’s licentie, heeft Leonardo Corporation ook geëist dat Industrial Heat LLC alle patenten en patentaanvragen gebaseerd op het intellectuele E-Cat eigendom onmiddellijk overdraagt aan Leonardo Corporation, of in alle rechtsgebieden afstand doet van deze aanvragen.

Aanvullende informatie is beschikbaar op www.ecat.com

Contact: Leonardo’s advocaat John Annesser, Esq. JWA@silverlawgroup.com
BRON: Leonardo Corporation
http://ecat.com/news/pressrelease-industrial-heat-loses-license-for-rossis-e-cat


Andrea Rossi gaf op het Journal of Nuclear Physics de volgende opmerking:

Andrea Rossi
June 2, 2016 at 4:30 PM

William,

Dank voor de belangrijke link met dit persbericht dat vandaag door mijn advocaat John Annesser, Esq. werd uitgegeven.

We hebben deze stap gezet om duidelijk te maken waarom er zoveel verwarring is, omdat IH doorgaat met het aanvragen van patenten op mijn technologie en zonder mijn goedkeuring mijn naam gebruikt als de uitvinder en de naam Industrial Heat als gevolmachtigde. Het moet luid en duidelijk zijn dat Leonardo Corporation de licentie voor de E-Cat technologie toegekend aan Industrial Heat LCC voor de volgende landen heeft beëindigd: Noord-Amerika, Midden-Amerika, Zuid-Amerika, de Caraïben, China, Rusland, Saoedi-Arabië en de Verenigde Arabische Emiraten.

Het persbericht van onze advocaat is duidelijk en straight to the point.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossihttp://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN