MEER OVER DE VERIFICATIE VAN DE E-CAT SKL

Door: Frank Acland

2 december 2019

Vertaling: Paul Harmans

Bron: https://e-catworld.com/2019/12/02/more-on-the-verification-of-the-e-cat-skl


Er is hier en elders veel discussie geweest over de revolutionaire aard van de laatste versie van de E-Cat, zoals beweerd door Andrea Rossi.

Hij zegt dat de E-Cat SK Leonardo een klein kastje is van ongeveer de maat van een Rubik’s kubus dat je neer kan zetten en dat honderden, zo niet duizenden Watts aan elektriciteit levert gedurende maanden zonder brandstof toe te voegen of te vernieuwen.

Gebaseerd op de menselijke ervaring van vandaag de dag met technologie, klinkt het ongelooflijk en de stelling ‘te goed om waar te zijn’ is er één waarvan ik zeker weet dat die door het hoofd van veel mensen is gegaan toen ze ervan hoorden.

Hoe gaat hij om met deze te verwachten weerstand betreffende zijn bewering? Zullen mensen geloven wat hij zegt enkel gebaseerd op zijn eigen woord? Het antwoord van de meeste mensen is denk ik ‘nee’ en Rossi en zijn team begrijpen dat.

De aanpak waarvoor hij heeft gekozen is om een organisatie van buiten te benoemen om de E-Cat SKL te testen en hun bevindingen bekend te maken. Ik vroeg Rossi daarnaar op het Journal of Nuclear Physics:


Frank Acland
December 1, 2019 at 6:12 PM

Beste Andrea,

Er is een gezegde, ‘Als iets te goed klinkt om waar te zijn, dan is dat waarschijnlijk ook zo’. Voor velen is wat u over de SKL beweert te goed om waar te zijn.

Velen wachten de verificatie van uw technologie af en ik denk dat onafhankelijke bekrachtiging van uw beweringen door een verifiërende instantie zeer belangrijk is wat betreft het overtuigen van een breder publiek aangaande de validiteit van uw technologie.

1. Is de verifiërende instantie onafhankelijk van de Leonardo Corp en van al uw zakenpartners?
2. Zal het verslag, opgemaakt door de verifiërende instantie, vrijgegeven worden voor de wereld?
3. Zal het verslag afbeeldingen en video van de SKL bevatten?
4. Zal de verifiërende instantie deelnemen aan uw presentatie?

Hij antwoordde:

Andrea Rossi
December 2, 2019 at 12:46 AM

Frank Acland,

1. Ja.
2. Ja.
3. Ja.
4. Ik denk het wel.

Hartelijke groeten,

Andrea Rossi

-----------------------------------------

Rossi heeft besloten een publieke presentatie te geven in plaats van een ongeziene lancering. Hij heeft gezegd dat hij het ‘krachtig en wereldwijd’ wil doen. Om dat te laten slagen is de identiteit van de verifiërende instantie belangrijk.

Als Rossi en zijn team willen dat de E-Cat SKL serieus genomen wordt door een breed publiek, dan zullen mensen ervan overtuigd moeten worden dat zij die de testen uitvoeren daartoe capabel, betrouwbaar en onafhankelijk zijn. Rossi zei eerder dat deze groep ‘gespecialiseerd is in het testen van de efficiëntie van dit soort dingen’.


Opmerking Paul Harmans – energycatalyzer.nl
En dat is exact zoals ik er ook over denk en wat ik al eerder schreef: EERST verificatie door een onafhankelijke instantie waarvan de resultaten duidelijk en volledig naar buiten worden gebracht. Met de naam van de onafhankelijke instantie en de erbij betrokken wetenschappers, met foto’s, video, grafieken, opsomming van gebruikte meetapparatuur, enz. Het wordt nu tijd dat Rossi met bewijs komt en niet met telkens weer boude beweringen die niemand kan natrekken.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN