ROSSI: PUBLIEKE DEMONSTRATIE VAN E-CAT QUARKX GEPLAND VOOR EUROPA

Door: Frank Acland

5 mei 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/05/05/rossi-public-demonstration-of-e-cat-quarkx-planned-for-europe


Met alweer dank aan Gerard McEk voor het stellen van enkele vragen aan Andrea Rossi op het Journal of Nuclear Physics, die weer interessante antwoorden van Rossi opleverden. Hier zijn de vragen en antwoorden:

Beste Andrea,

Onlangs zei u dat de QuarkX zal worden gedemonstreerd als die ‘gereed’ is, waarvan u hoopt dat dat binnen enkele maanden is. Het zal de details onderbouwen van de ‘Enorme Verrassing’ die dan zal worden onthuld.

Als ik zo vrij mag zijn stel ik u enkele vragen:

1. Voor wie zal het gedemonstreerd worden? (Ik hoop dat het open voor het publiek zal zijn, of ons, uw volgers.)

Antwoord: In eerste stadium voor onze partners, daarna voor het publiek.

2. Waar zal het worden gedemonstreerd? (Ik neem aan in Europa, Zweden?)

Antwoord: Europa.

3. Is het gerechtvaardigd aan te nemen dat ‘gereed’ betekent gereed voor verkoop, zodat de QuarkX fabriek klaar is en volledig uitgerust en dat de testruns succesvol waren?

Antwoord: Nog niet, maar we zijn er bijna.

Als antwoord op een eerdere vraag over wanneer we mogelijk foto’s van de QuarkX te zien krijgen, reageerde Rossi met: ‘Zodra we het product zullen presenteren. Ik hoop dat dat een kwestie van maanden is.’

We hebben dus geen definitieve tijdtoezegging, maar hij heeft nu wel toegezegd dat er een publieke demonstratie komt van het laatste model E-Cat, iets dat natuurlijk zeer interessant zal zijn voor iedereen die dit verhaal heeft gevolgd en wat een verrassing kan zijn voor mensen die dat niet hebben. Voor wat betreft de locatie, ik denk dat het Zweden zal zijn, omdat Rossi eerder al zei dat hij een persconferentie in Stockholm, Zweden zou houden op dezelfde datum van het nu door Mats Lewan afgelaste symposium dat voor 21 juni stond gepland.http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN