PERSBERICHT LEONARDO CORPORATION: KOUDE KERNFUSIE (LENR) BEVESTIGD - UITVINDER DAAGT INDUSTRIAL HEAT LCC VOOR HET GERECHT - DE ERV IS FABIO PENON

Door: Frank Acland

6 april 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/04/06/cold-fusion-lenr-verified-inventor-sues-industrial-heat-llc-press-release


Het volgende persbericht is door Leonardo Corporation gepubliceerd. De bron:
http://www.prnewswire.com/news-releases/cold-fusion-lenr-verifiedinventor-sues-industrial-heat-llc-300247317.html

MIAMI - 6 april 2016 /PRNewswire/ — Leonardo Corporation kondigt vandaag aan dat op 29 maart 2016 Leonardo Corporation het onafhankelijke testverslag ontving met daarin de bevestiging van de overweldigend positieve resultaten van een bijna jaarlange test van Leonardo’s 1MW Energy Catalyzer (‘E-Cat’). Volgens de uitvinder, Andrea Rossi, wekt de E-Cat een low energy nuclear reaction (‘LENR’) op waarmee bovenmatige energie wordt geproduceerd tegen substantieel lagere kosten dan bij de meer traditionele energiebronnen. Volgens het onafhankelijke testverslag genereerde de E-Cat gedurende de testperiode van 352 dagen constant energie van een bovenmatige hoeveelheid van zes (6) keer de hoeveelheid energie die in dezelfde periode door de centrale werd verbruikt, veelvuldig werd er een bovenmatige energie opgewekt welke vijftig (50) keer de hoeveelheid energie die in dezelfde periode werd verbruikt te boven ging. Volgens Andrea Rossi, beschouwd Leonardo Corporation de resultaten van de onafhankelijke test als ‘een overweldigend succes’ en dat ‘de wereld een stap dichterbij de realisatie van een commercieel beschikbare, nieuwe, schone en efficiënte energiebron’ is gekomen.

De onafhankelijke bevestigingstest werd uitgevoerd door Dr. Ing. Fabio Penon, met een Ph.D in Nuclear Engineering, in opdracht van Leonardo Corporation en één van haar licentiehouders: Industrial Heat, LLC, omdat beide een onafhankelijke bevestigingstest wensten van de mogelijkheid van de E-Cat om gedurende een lange periode onafgebroken energie op te wekken. “De resultaten van Dr. Penon’s test komen overeen met de metingen die gedurende de test zijn gedaan door het personeel van Leonardo Corporation en Industrial Heat,” zegt de uitvinder Andrea Rossi.

“Leonardo Corporation werkt goed samen met haar licentiehouders, samenwerkende partners en toeleveringsbedrijven om een productie- en distributieopzet te implementeren die consistent zijn met de verwachte vraag naar E-Cat units zodra die commercieel beschikbaar komen,” zo verklaart Rossi.

Desondanks is momenteel de voortzetting van licentiehouder Industrial Heat’s betrokkenheid bij de ontwikkeling en fabricage van de E-Cat onzeker. Zoals aangegeven in een procedure ingediend bij de Silver Law Group, P.A. uit naam van Leonardo Corporation op 5 april 2016, is dat omdat Leonardo Corporation meent dat Industrial Heat de voorwaarden van hun licentieafspraken heeft geschonden en Leonardo Corporation’s intellectuele eigendom betreffende de E-Cat heeft misbruikt. Aanvullende informatie over de E-Cat is beschikbaar op http://ecat.com. De rechtsprocedure kan bekeken worden op www.pacer.gov Case No. 16-CV-21199-JLK, U.S. District Court, Southern District of Florida. Leonardo Corporation verwacht niet dat zich enige vertraging bij de commerciële release van de E-Cat technologie als gevolg van de rechtszaak zal voordoen.

Contact: Leonardo’s attorney John Annesser, Esq. JWA@silverlawgroup.com, 305-664-3955

SOURCE The Silver Law Group, P.A.
Related Links

http://www.silverlawgroup.com


Opmerking Paul Harmans - Energy Catalyzer NL
In het persbericht staat dat Rossi (Leonardo Corporation) Industrial Heat voor het gerecht daagt omdat zij zich niet aan de gemaakte afspraken betreffende de licentie hebben gehouden. Wat dat precies is zal binnenkort wel bekend worden.

De ERV (Expert Verantwoordelijk voor Geldigverklaring van de 1 jaar lange test met de 1MW E-Cat centrale) blijkt Dr. Ing. Fabio Penon te zijn, tevens degene die in 2012 voor Rossi een testverslag over de E-Cat opstelde. Dat zal door de sceptici wel worden aangegrepen om ook dit laatste testverslag af te kraken omdat men Penon niet helemaal als onafhankelijk ziet. Ik vermoed dat Rossi zelf ook liever een groot en bekend instituut de verificatie van de test had laten doen, maar dat dergelijke instituten vanwege de negatieve sfeer rondom koude kernfusie niet wilden meewerken.

Er wordt in het persbericht in eerste instantie gesproken over een COP van 6. Rossi geeft zijn klanten namelijk de schriftelijke garantie dat er minimaal een COP van 6 door de E-Cat wordt geleverd, dus vandaar dat dat COP wordt bevestigd. Tevens wordt er vermeld dat het COP veelvuldig de 50 te boven ging en dat is natuurlijk een fantastisch resultaat, iets waar de heren van de hete kernfusie van zullen opkijken!http://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN