GEEN DEMONSTRATIES MEER ALS DE TEST SLAAGT

Door: Frank Acland

6 februari 2016

Vertaling: Paul Harmans

Bron: http://www.e-catworld.com/2016/02/06/1-mw-e-cat-plant-watch-thread-update-1-rossi-production-cost-in-kw-is-very-competitive update 39


We bevinden ons in het laatste deel van de test van Andrea Rossi’s 1MW centrale, en ondanks dat Rossi heeft gemeld dat er in de reactoren van de centrale efficiëntieverlies is en er meer lekkages zijn, gaat de test verder. Vandaag zitten we op dag 348, dus we kunnen nog slechts weken van de finish zitten en het klinkt alsof zij de centrale met veel zorg naar het eind brengen. Hier is een vraag en antwoord sessie van vandaag over dat onderwerp:

Hallo Mr. Rossi,

Ik heb twee vragen:

1) Het is nu februari, de testfase van uw 1MW centrale moet nu bijna voorbij zijn. Wanneer denkt u dat het gedaan is?

Antwoord: Dat weet ik nog steeds niet. Er kan nog van alles gebeuren dat een vertraging kan inhouden.

2) Wat gaat er gebeuren als alles succesvol is, kort na het eind van de test? Zullen we te weten komen wie de klant is? Kunnen we nieuwe demo’s verwachten? Zullen andere klanten in staat zijn een nieuwe centrale te kopen?

Antwoord: Als alles goed gaat dan zullen we beginnen met het industrialisatieproces. Er zullen geen demo’s meer gemaakt worden. Andere centrales zullen verkocht worden. Ik weet niet of de huidige klant zichzelf bekend wil maken of niet, dat is iets dat niet van mij afhangt.


Een deel van de 1MW E-Cat centrale kort voor of na de start van de jaarlange test
Voor meer foto's: http://www.e-cat.co.nl/Tekstpagina/E-Cat18Februari2015.htmhttp://www.e-catworld.com


  Share


TERUG NAAR PAGINA ARTIKELEN